Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
AUDI A3 A 3 S3 S 3 rs s-line s line RIEGER TUNING (2934974634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie podpuszczajcie mnie bo zmienię ten nik :wink:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

A puki co zmieniam skrzynie w AutoJano więc starczy zmian No chociaż turbo BRD i nowy chip chyba też siądzie bo mi olej coś wdupcza więc pewnie turbo :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

A i jeszcze o sprzęgle zapomniałem :facepalm:

napisz ile cie wyjdzie ta zabawa w AutoJano.Robi tam taki Wojtek.pozdrów go.mi tam czyscili turbine ale to juz dawno.:grin:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miśki nie chce ktoś kupić felg Ronal 17x8 et35 5x100

Felgi z mojego MKIV

original.jpg

Cena do dogadania. Ale myślę że rozsądna. W felgach na rancie schodzi lakier bezbarwny jedną wyczyściłem.

Opublikowano
  • Autor

:grin:

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

naszych znowu zima zaskoczyła.w saczu porazka na drogach.

Opublikowano

E tam fajnie jest :grin:

Opublikowano

Loko jak narazie spotował u mnie :grin: Dzięki za odwiedziny i za przesyłkę- już wisi na ścianie :banan:

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

:naughty:AUDI RS6 BLACK K&W SZWAJCARIA IDEALNA !!! (2953756000) - motoAllegro

Opublikowano

Żeby to paliwo nie było takie drogie to bym się połakomił na nią boska jest

Opublikowano

Puki co robocizna nie przekracza 300 zeta ale że dziś byłem w Gorlicach bo mi półośki nie spasowały i od naszych speców musiałem wsiąść 2 to pewnie za przerabianie półosiek mi coś doliczą bo skrzynia z wybierakami i rozrusznikiem i resztą zgrywa się idealnie niestety nie będę chyba znowu miał podpiętego licznika ale jakieś ofiary muszą być a na licznik i tak nie lukam tylko za dupczam.

A Wojtka dziś nie widziałem a ile ci brali w autojano za czyszczenie turbo ????

Opublikowano

RS4, B5 nur 113TKM und 2 Vorbesitzer. Sehr gepflegt. | eBay :slina:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Taki licznik sobie załóż :grin:

760-944-large.jpg

Opublikowano
  • Autor
Puki co robocizna nie przekracza 300 zeta ale że dziś byłem w Gorlicach bo mi półośki nie spasowały i od naszych speców musiałem wsiąść 2 to pewnie za przerabianie półosiek mi coś doliczą bo skrzynia z wybierakami i rozrusznikiem i resztą zgrywa się idealnie niestety nie będę chyba znowu miał podpiętego licznika ale jakieś ofiary muszą być a na licznik i tak nie lukam tylko za dupczam.

450 zeta.i po 2 tygodniach czyscił od nowa.ale potem było chwile spokoju.

Opublikowano
RS4, B5 nur 113TKM und 2 Vorbesitzer. Sehr gepflegt. | eBay :slina:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Taki licznik sobie załóż :grin:

http://sick-stickers.pl/img/p/760-944-large.jpg

E no taki licznik to ja rozumiem :wink:

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ----------

450 zeta.i po 2 tygodniach czyscił od nowa.ale potem było chwile spokoju.

U to sporo czyli za 2 czyszczenia miał byś regenerowaną turbawke AWX to lepiej zbierać niż czyścić bo to drogi interes a starą turbawke odsprzedajesz do zakładu i coś kasiorra się wraca tak zamierzam ze swoją z AFN zrobić :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jak bym miał jeszcze raz czyscic to na pweno sam bym to robił.

Opublikowano

mi ostatnio już zaczęło się wieszać :kwasny: ale poradziłem sobie bez czyszczenia :wink: mam dobry patent na to :grin:

Opublikowano

Panowie na co to czyścić wymieniać na BRD i spokój :naughty:

Opublikowano
  • Autor

mi sie ostatnio zawieszała i juz sie nie zawiesza.przeszło jej.:grin:

Opublikowano
Panowie na co to czyścić wymieniać na BRD i spokój :naughty:

Problem z wieszaniem się kierownic turbiny leży trochę głębiej i jest mocno związany z kondycją wtrysków.

Opublikowano

Mi tam nic się nie wiesza :grin:

Jarek :whistling:

Zawieszenie gwint KONI Golf 4 IV GT GTi R32 Tdi (2951273466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ----------

:decayed:

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem springi eibach pro-kit. Dosłownie jakieś 20 min temu.

Opublikowano

:wink:

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

Michał, byli, oglądali nic tylko brać :wink: podobno środek trochę zniszczony,ale taki urok jasnego wnętrza. Ale lata ładnie a dźwięk powala

:slina::slina::slina::slina::slina:

IMG_0047.jpgIMG_0045.jpg

Opublikowano

Pany gdzie można w Nowym kupić wtryski 230 ? ? ? bo mi trochę funduszy zostanie i zrobił bym chipa lepszego :wink: