Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cziki, bedziesz jutro na spocie? wybieram się do Adriana, to bym podskoczył po te dekory jak je jeszcze masz:wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja od rana będę w rynku więc ci je zabiorę na spota jak coś :hi:

---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:48 ----------

Przy okazji zgarnij Glebową ekipę z Brzeska :slina:

Opublikowano

Jak tam pogoda w NS ? Bo u mnie się przejaśnia :banan:

Opublikowano

rewelacji nie ma :kwasny:

Jak tam pogoda w NS ? Bo u mnie się przejaśnia :banan:
Opublikowano

Bede miał troche gratów do sprzedania do A4 b5 napewno maska kolor granarowy a reszta sie okaże;D jak cos to jeszcze bede pisal co dokladnie

Opublikowano
  • Autor

Rafał masz dalej słuzby na roznowie?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:48 ----------

Ja tylko wlece na chwilę bo tym ulepem to szkoda sie pokazywać, z przodu w zderzaku dziura, bez progów i tylni zderzak w innym kolorze, do tego 18" i seria zawias, wygląda jak ostatnie nieszczęście:facepalm:

Opublikowano

Ja tylko wlece na chwilę bo tym ulepem to szkoda sie pokazywać, z przodu w zderzaku dziura, bez progów i tylni zderzak w innym kolorze, do tego 18" i seria zawias, wygląda jak ostatnie nieszczęście:facepalm:

Chyba tez na chwile wpadnę :)

Opublikowano

Chyba tez na chwile wpadnę :)

O której myślisz wpaść?

Opublikowano

O 16 z brzeska wyjadę

Opublikowano

postaram sie zdążyć:decayed:

Opublikowano

ŚLEPY rób czipę:) a Dżekson kosztorys:) jak nie sprzedam Avanta to wkładamy Air"a by Dżekson. Policz tam wszystko pod Avanta i lecimy z tematem.

Opublikowano

Ślepy nie było tak źle przynajmniej dotrzymałeś towarzystwa mojej padlinie :naughty:

Dzięki pany za spota a Kermit dla mnie możesz zawias trzymać z tego avanta :hi:

Opublikowano

Nie mam zawiasu;D audi sie sprzedala ale ten gosciu co mi jego żona sprzedala audi wrócił z niemiec i w prezencie jeszcze dał mi maske 2 grile oryginalne lewy przedni blotnik przedni zderzak wszystkie części do klimatyzacji sprzęgło i cos tam jeszcze;D jak cos to to jest do sprzedania

Opublikowano

E ty mi tu nie wciskaj serii tylko się tłumacz razem z Tusiakiem czemuście na spota nie zawineli :whistling:

Foty w ładowaniu 40 %

Opublikowano
Nie mam zawiasu;D audi sie sprzedala ale ten gosciu co mi jego żona sprzedala audi wrócił z niemiec i w prezencie jeszcze dał mi maske 2 grile oryginalne lewy przedni blotnik przedni zderzak wszystkie części do klimatyzacji sprzęgło i cos tam jeszcze;D jak cos to to jest do sprzedania

pod klimatronik? spasuje to do 1Z? jeśli tak to ile za to cenisz, skrobnij PW:wink:

Opublikowano

Ja z niemiec dopiero wracam;) wiec nie było opcji;D

Opublikowano
E ty mi tu nie wciskaj serii tylko się tłumacz razem z Tusiakiem czemuście na spota nie zawineli :whistling:

Foty w ładowaniu 40 %

Tą moją padlinę to powycinaj, bo wstyd, z każdej strony coś nie tak, i jeszcze koza:doh:, ale już nie długo:slina:

Opublikowano

E wymyślasz nie było idealnie ale niech widzą jak ją zrobisz na następnego spota :hi:

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ----------

IMG_4917.jpgIMG_4919.jpgIMG_4920.jpgIMG_4925.jpgspot.jpg