Zemis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie wiem Cziki czy gość sie podejmie takiej poprawki:/ od razu przy odbiorze mi powiedział ze jakby wiedział to by sie nie podjął:/ odbierałem późnym wieczorem autko i nie wyglądało to az tak wysoko...wczoraj sie przyjrzałem ale nie jestem do końca zadowolony...No nic muszę jeszcze przemyśleć zakup ori dokładki na dwie rury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) No są pasjonaci 2,5 , którzy nie uznają innego silnika.... Kaju coś Ci na ten temat powie Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Siara święte słowa - kumpel w swoje A6 2,5TDi wpompował kilka lat temu sporo kasy ( to 180tka w Q) choć gość chciał od niego odkupić w dobrej kasie i nadal twierdzi że 2,5TDi jest dla niego idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) oczywiście, że są osoby, które nie widzą lepszego silnika. Ja też uważam, że jesli by to była troszkę bardziej dopracowana konstrukcja to z sukcesem by wyparła 1.9. Sam bym pewno takim jeżdził, po pierwsze to za odgłos silnika..bajka i zupełnie coś innego jak czterocylindrówka, a to że spalanie większe to już trudno, do przeżycia. Ilu zwolenników tylu przeciwników. Włąsciwie to się tyczy każdego silnika. i tak najlepszy ma LOKO aha Krzychu jak nadal Cię interesują 18 to pisz może sie dogadamy:) Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Toś mi przyeebał Panie Kolego Ja tam bym 4.2 wolał Panie Zemis pochwalisz się Pan wkońcu Polówką? Chyba że tylko ja jej jeszcze nie widziałem Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez LOKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie tylko Ty nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 mam tylko zdjęcia takie na szybko...w każdym bądź razie rozkręcona do ostatniej śrubki:) potrzebuje pas tylni ale ciężko dostać żeby był w ładnym stanie;/ nie podpasuje z niczego tylko z 86c2f więc jakby ktoś coś takiego na złomie u nas widział to proszę o halo:) Moje POLO jest jak Yeti...każdy wie że jest ale nikt jej nie widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moje POLO jest jak Yeti...każdy wie że jest ale nikt jej nie widział... To prawie jak Stara Ekipa na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 no dokładnie...jednak pewne sprawy to życie weryfikuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moje POLO jest jak Yeti...każdy wie że jest ale nikt jej nie widział... To prawie jak Stara Ekipa na spotach hehe.ja czasem bywam na spotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To prawie jak Stara Ekipa na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 bry Jak to było... Pojawia się i znika Crisu America Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bry Pany jak sytuacja pasuje ogólnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 tzn? Ogólnie to nie ma kiedy auta umyć Od 1 września mam dwa tygodnie urlopu i już kierwa wiem że to co najmniej o dwa tygodnie za mało - połowę rzeczy może ogarnę choć i to nie jest pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 a wpisałeś mnie na polerkę i czyszczenie autka?? czy po prostu zapomniałeś...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Myślałem że to Ty się rozmyśliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 no nie daj termin, skonfrontuje to ze swoim grafikiem i jakoś dogadamy się o cenę i zostawię Ci autko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No to jaja Daj znać kiedy Twój grafik pozwala na takie operacje i wtedy skonfrontuję to z moim bo ja mogę spróbować poprzesuwać nie które siuwaxy Na urlop mam ustawione dwa auta ale jedno narazie na jakieś 75-80% więc może mi jednak wypaść a od 8.09 mam toledo na pełną korektę czyli cały tydzień bo nie mogę niestety całymi dniami nad tym siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi