Opublikowano 1 Września 201411 l Pancie nie chce ktos ramek klubowych na rebelie rejestracyjne? Jedna zwykła druga 3D bo na przód mi nie mieści sie 3D:/ wiec 3D nofka a zwykła jest używana ale bez uszkodzeń
Opublikowano 1 Września 201411 l No tyle co za nowa plus połowa kosztów wysyłki tzn. 15 zł ramka plus 5.50 za wysylke za całość ramek 3D dałem 41 zł. Chociaż wolałbym komplet;)
Opublikowano 1 Września 201411 l siara prosba jak bys znalazl przypadkiem ( smigasz po ogloszeniach ) odboje do przedniego zderzaka s4 dal bys znac
Opublikowano 1 Września 201411 l Panyyy mam do opylenia gwinta w idealnym stanie do audi 80, golfa 3, venta jak by ktoś coś to dawać znać
Opublikowano 1 Września 201411 l siara prosba jak bys znalazl przypadkiem ( smigasz po ogloszeniach ) odboje do przedniego zderzaka s4 dal bys znac Poco ci odboje u mnie jest zderzak z S4 na seryjnych kłach ślizgach itp Spitolił mi się ten zaworek sterujący EGRem ma ktoś ? Dodatkowo licznik z fisem przygarnę oraz sterowanie szybami od kierowcy ma ktoś coś ?
Opublikowano 1 Września 201411 l Autor czikita przecierz ty masz zaslepiony egr? ja mam gdzies takie zaworki 2 szt
Opublikowano 1 Września 201411 l No tak na zdjęciu ten gruby czerwony wąż jest zaślepiony i szedł do EGra ale zostały 2 mniejsze wężyki i jeszcze jakaś wtyczka do tego więc wydaje mi się że to jest potrzebne jak każą tylko wężyk zaślepić śrubka a nie każą się tego pozbyć. Kiedy po to mogę wbić jutro ?
Opublikowano 1 Września 201411 l A ty masz te zaworki jak u mnie na zdjęciu czyli z czarną czapką czy z białą bo jak z białą to jest ten od sterowania turbiną chyba N75 a mi padł ten co jest u góry przy grodzi silnika jego nazwy nie znam.Może ktoś wie jak to ominąć zaślepić itp ?
Opublikowano 2 Września 201411 l kamil nie chodzi o slizgi tylko o (kły) odboje na ktorych wspiera sie przednia belka Edytowane 2 Września 201411 l przez Adas25
Opublikowano 2 Września 201411 l kamil nie chodzi o slizgi tylko o (kły) odboje na ktorych wspiera sie przednia belkaJa dotoczylem nowe śruby do Ori odbojow i jest ok, a kosztowało mnie to 40zł, całe kły od eski to pewnie ze 100zł trzeba dac
Opublikowano 2 Września 201411 l Nowe a4 dla Grześka :decayed: http://olx.pl/oferta/audi-a4-s-line-airride-recaro-tdi-170km-CID5-ID6VBfl.html Ślepy może i ja się pojawię bo wtedy powinienem być w Polsce
Opublikowano 2 Września 201411 l Nowe a4 dla Grześka :decayed: http://olx.pl/oferta/audi-a4-s-line-airride-recaro-tdi-170km-CID5-ID6VBfl.html Ślepy może i ja się pojawię bo wtedy powinienem być w Polsce wysyłaj zgłoszenie i wbijaj