Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Zemis napisał:

Siema Siarzewski:) a co po świętach...duzo %%% jedzenia i w ogole zero ruchu;) a tak to standard:) w ogole nie idę za trendami:)  a jeszcze miałem kolizje z nie mojej winy...powiem szczerze...ja pierdo...

Czyli weekend jak weekend :grin:

Ja niedługo zacznę chyba pracę na siłowni! Jako nadwymiarowy obciążnik... :kox:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miałem juz 2 wyceny z zderzakiem z jak był ściągnięty. Nie wiem skąd te ubezpieczalnie biorą ceny części i robocizny. Masakra chcą oszukać na każdym kroku. Skończy sie pewno na naprawie bezgotówkowej i teraz moje pytanie. Zastanawiam sie nad auto sowa i autocomplex słyszeliście jakies opinie na ich temat?

Opublikowano

Nie słyszałem o nich opinii bo to nie mój rejon ;)

Ale ja kiedyś wziąłem gotówką i się odwoływałem od wyceny ubezpieczyciela - temat się ciągnął chyba z 1,5 miecha ale z 3800 w wersji pierwotnej zrobiło się 7200 :shock3:

Są ludzie którzy się tym zajmują i może warto pogadać z kimś takim wcześniej ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Zemis napisał:

Miałem juz 2 wyceny z zderzakiem z jak był ściągnięty. Nie wiem skąd te ubezpieczalnie biorą ceny części i robocizny. Masakra chcą oszukać na każdym kroku. Skończy sie pewno na naprawie bezgotówkowej i teraz moje pytanie. Zastanawiam sie nad auto sowa i autocomplex słyszeliście jakies opinie na ich temat?

Ja korzystałem z usług Autoszewczyk chełmiec papieska i Stanlak librantowa, oboje godni polecenia

Opublikowano

LOKO a jak dawno temu to było? Dali Ci te pieniądze do ręki? Jakbys zobaczył jak wyceniają części i robotę to byłbyś zdziwiony, co najmniej:) np. Ustawienie lamp przód 10.26 zł. A nie chce sie denerwować bo mam w piz*u innych spraw na głowie.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, piw4 napisał:

Ja korzystałem z usług Autoszewczyk chełmiec papieska i Stanlak librantowa, oboje godni polecenia

z szewczyka jesteś zadowolony ?ja słyszałem o nich same negatywy.

Opublikowano
11 godzin temu, ryba85 napisał:

z szewczyka jesteś zadowolony ?ja słyszałem o nich same negatywy.

robiłem już u nich tyle robót że znamy się dobrze, mechanike raz blacharke i oczywiście badania, zawsze ekspres,

ci niezadowoleni klienci to podejrzewam że od instalacji gazowych

Opublikowano
12 godzin temu, Zemis napisał:

LOKO a jak dawno temu to było? Dali Ci te pieniądze do ręki? Jakbys zobaczył jak wyceniają części i robotę to byłbyś zdziwiony, co najmniej:) np. Ustawienie lamp przód 10.26 zł. A nie chce sie denerwować bo mam w piz*u innych spraw na głowie.

Ze trzy lata wstecz. Kasa przelewem na konto. Ale jeśli nie masz ochoty ani nerwów to bezgotówka to dobre wyjście - byleś na dobrą firmę trafił :)

Opublikowano

Siema :)

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A teraz z innej beczki: potrzebuję zrobić szybę tylną z plexi do Cabrio - zna ktoś kogoś kto ogarnia plexi? Firma, znajomy, brat, kolega, ...koleżanka? :naughty: Trzeba na już najlepiej :wink:

Opublikowano

siema sprzedaje fure ktos zainteresowany ???:naughty:

Opublikowano
  • Autor
21 godzin temu, Adas25 napisał:

siema sprzedaje fure ktos zainteresowany ???:naughty:

czemu ?

Opublikowano

A już miałem pytać o czy coś modzisz.... Ty nie zakladales całego body s4? Jeżeli tak, to zdejmuj progi przed sprzedażą, chętnie przygarne

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Majstry kupie AUDI A4 B5 1.9Tdi 110 koni SEDAN Full opcja : Klima, Fis, Podgrzewane stołki rocznik od 98 do 01 cena obojętna.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Adam ładnego furacza zapodałeś . b5 poszo już ?w ostatniej chwili zauważyłem że to ty mrugasz tymi awaryjkami .:grin:

Opublikowano

Co za sprzęt?

Opublikowano
  • Autor

sam niech powie .ale jest czym jechać .

Opublikowano

He he, nie wątpię:evil:

Opublikowano

Szukam przednich foteli czarnych skorzanych podgrzewanych jakby ktos cos widzial,wiem ze siara lubi przegladac ogloszenis [emoji14]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:grin:I spox jak coś to dam Ci znać. 

https://www.olx.pl/i2/oferta/fotel-recaro-vw-passat-b5-golf-audi-a3-a4-a6-wentylowany-podgrzewany-CID5-IDn7dhc.html#:edc14aba54

Może te by przyrezal https://www.olx.pl/i2/oferta/audi-a4-a5-8t0-fotel-siedzenie-skora-CID5-IDmF2Va.html#:20296d6a06

Prędzej byś coś z krawata wyrwał w dobrych pieniądzach niż do b5. Widziałem kubly z b6 w b5 więc można...