Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Pancie:) B6 pojechało do Nowego Sacza to teraz nowa przygoda...VW Passat B6...w końcu automat;)

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Siemka Pancie:) B6 pojechało do Nowego Sacza to teraz nowa przygoda...VW Passat B6...w końcu automat;)

coś ty zrob ił ? :facepalm:

Opublikowano

maska polift w kolorze LY7W poszukiwana jak coś to pisać

Opublikowano
  • Autor

szaman ty masz FLATY 18? :eusathink:

Opublikowano

No on ma

Opublikowano

Eee Passeratti z 09 roku w DSG...zwykły dupowoz bedzie:) do OOOO napewno wrócę jak tylko fundusze pozwolą:) a dzieje sie cos na tych Nowosądeckich?

Opublikowano
  • Autor

dzieje sie dzieje. :grin:

Opublikowano

Co takiego się dzieje??

Opublikowano
  • Autor

nie wie m bo rzadko jestem :grin: ale

Bedzie,bedzie zabawa,bedzie sie działo, :banan::grin::grin:

ogólnie to lipa ze spotami bo w sączu nie ma a4wórek :grin: ludzie zmieniają a4 na passaty to kto przyjedzie? :grin::grin: trzeb :grin: a w końcu zorganizować jakiegoś spota co by obczaić nowe nabytki.dobrze że ja nigdy nie sprzedam mojej a4. :decayed:

Opublikowano

W Sączu są a4 tylko coraz więcej ludzi już olało spoty bo ją ogólne a nie AUDI i teraz nasze Spoty poszły w ilość aut a nie marke

Opublikowano

No można można.

Ty Ryba pochwal się kiedy ten dzień co się będzie działo nadejdzie :) bo mi doniesiono że nie długo :)

Opublikowano

No można można.

Ty Ryba pochwal się kiedy ten dzień co się będzie działo nadejdzie :) bo mi doniesiono że nie długo :)

Jak będziecie coś planować nie zapomnijcie o zielonym Audi :-P a ja się wybieram na to

32b100708d8ef8b29db0712b16f30c19.jpg w tamtym roku byłem 2 dni i polecam

Opublikowano

No zmieniłem bo grzech było nie wziasc tego Paska bo rocznik dobry i DSG no i kaska dobra za niego była:) a jakby ktoś cos ciekawego widział do niego w okazyjnej kasie to rzuccie jakimś linkiem;)

Opublikowano
  • Autor

No można można.

ale o co tobie chodzi? :grin::grin:

No zmieniłem bo grzech było nie wziasc tego Paska bo rocznik dobry i DSG no i kaska dobra za niego była:) a jakby ktoś cos ciekawego widział do niego w okazyjnej kasie to rzuccie jakimś linkiem;)

Rafał jak dobre auto to pewnie ze nie ma sie co zastanawiać.na pewno teraz masz dużo miejsca w środku. :slina::slina:

Myśle ze na B5B zorganizujemy jakiego spota nie długo. :hi:

Opublikowano

No można można.

Rafał jak dobre auto to pewnie ze nie ma sie co zastanawiać.na pewno teraz masz dużo miejsca w środku. :slina::slina:

B5B uuu no to grubo :-P ty należysz do B5B??
Opublikowano

No Rybka powiem Ci ze duzo wiecej miejsca. Plastik i wykończenie jest troszke inne...ale nie jest złe:):)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja jeszcze w tym roku będę szukał Passata b6 ale 4x4

Opublikowano

No można można.

B5B uuu no to grubo :-P ty należysz do B5B??
Chodzi o forum B5B ;) poszukaj w googlach ;)
Opublikowano

Ja tez bym chciał zeby był 4motion...no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...;) a oblukam temat to moze da sie dołożyć;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk