Opublikowano 11 Listopada 201114 l Pogratulować [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:11_________________________________________________Ja też zmieniłem trochę wygląd mojej kozy....... teraz stoi na RS-owych butach Ale niestety już na stalówy się trzeba przerzucić ;( Nie lubie zimy pokaz :gwizdanie:
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Nie nie tamte też były 16. dalej są na sprzedaż aha:P aledrogo wystaw
Opublikowano 13 Listopada 201114 l Autor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jak sie podoba?
Opublikowano 13 Listopada 201114 l jak sie podoba? gratulacje. Niby mała rzecz a cieszy oko Ja po założeniu musiałem rozbierać na nowo bo wszystko wyszło ok ale moje linie papilarne zostały w środku..... I już B5 o 10 lat młodsze :> [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 14:38_________________________________________________ a i przebieg słuszny... :gwizdanie: Co Ty.......... TDI ledwo dotarty [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 14:40_________________________________________________Widzę jesień sprzyja modyfikacjom :oklaski:
Opublikowano 13 Listopada 201114 l Autor na zdjeciu pełny przebieg odpowiedni dla tego typu silnika.i chyba prawdziwy.(musze kiedys sprawdzic). a w sumie to mieliscie oceniac ramki a nie przebieg. :gwizdanie:
Opublikowano 13 Listopada 201114 l Panowie na nastepny tydzien robimy spota?? wypowiadac sie zeby znow tydzien nie zlecial i nic w tym temacie. :gwizdanie:
Opublikowano 14 Listopada 201114 l Panowie na nastepny tydzien robimy spota?? wypowiadac sie zeby znow tydzien nie zlecial i nic w tym temacie. :gwizdanie: jak bedzie o 16 to nie dam rady, bo jak na złość mam szkołę od 16 do 18, także jak o 18 to chętnie... zrobiłem z moimi lampami tez porządek, odłączyłem te śmieszne ringi i dopasowałem wszystko, jest dużo lepiej, a i nic nie wycinałem, wystarczyło troszeczkę odgiąć blachę na błotnikach i lapmy weszły elegancko
Opublikowano 14 Listopada 201114 l No jakby co to ja tez po 18 się pisze Wolantt najwyżej pogadamy sobie we dwóch :>
Opublikowano 14 Listopada 201114 l A ja troszkę z innej beczki. Jakby ktoś sobie chciał wyczyścić felgi to znalazłem fajny płyn... Wszystkie zabrudzenia pięknie schodzą bez żadnego szorowania. Polecam robić to w rękawiczkach gumiastych. A tu macie przykład: adult image hosting A może ktoś je przy okazji przygarnie :> jak nówki
Opublikowano 14 Listopada 201114 l siara ta jedna cos krzywa felga bo widze sporo odwaznikow :gwizdanie: