Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko tu sa posiadacze samych audi A4?? czy ogolnie marki audi??

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ogolnie to tylko a4 :) ale jest tu pare ludzi z innymi autkami :)

Opublikowano

maku211 dzialaj tam, dzialaj.. :th: dostales ode mnie PW..?

Opublikowano

maku211 dzialaj tam, dzialaj.. :th: dostales ode mnie PW..?

jasne ze bede dzialac:)

dzieki dostalem PW. wlasne tak chce ze swiatelkami zrobic :)

Opublikowano

Witam,fajnie,ze ktos nareszcie pomyslal o zorganizowaniu jakiegos spociku na terenie malopolski :thumbup: Jak bede w polsce to napewno chcialbym sie spotkac z jakimis :a4fan: , byloby fajnie :drunk:

Opublikowano

no nareszcie moze zacznie sie cos dziac:D

Opublikowano

moze sie towarzystwo rozkreci. tym bardziej ze jest jeden uzytkownik forum z naszych rejonow:D:D:D

Opublikowano

moze sie towarzystwo rozkreci. tym bardziej ze jest jeden uzytkownik forum z naszych rejonow:D:D:D

nie martw sie jakos sie wszystko rozkreci:) ,, ja bylem na spocie w tarnowie teraz czas zeby fani :audi: zjechali na spota do sacza:D

Opublikowano

to trzeba o czyms pomyslec. trzeba rozreklamowac klub bo jezdzi po gorlicach pare fajnych :audi::a4fan:

Opublikowano

maku211 juz zamowil ostatnie 100 kalenderow.. :)

Opublikowano

zamowilem zamowilem :) ale bede sie dzielic :D

Opublikowano

zamowilem zamowilem :) ale bede sie dzielic :D

Wzial ze mnie przyklad.. :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no dobra fanatycy a4 :D . juz zaczelem kampanie "kalendarz za wycieraczka" narazie udalo mi sie uzbierac 0 ..( bardzo pocieszajacy wynik :confused4:) teraz szukam chetnych na troche kalendarzykow .. ( troche oddam w dobre rece )

i moze cos sie ruszy......

Opublikowano

mozesz podeslac troche kalendarzykow :naughty:

Opublikowano

mozesz podeslac troche kalendarzykow :naughty:

jasne :D powiedz tylko kiedy bedziesz w saczu to sie jakos zgadamy:)

Opublikowano

Ja jestem z okolic Limanowej do NS mam 50 km ale z przyjemnością przyjadę jeśli już będzie ustalone miejsce i termin. Myślę ze sobotni albo niedzielny wieczór byłby najlepsza pora na spotkanie z wiadomych względów. w każdym razie fajnie byłoby zacząć szerzyć kult :a4fan: bardziej lokalnie również w naszym rejonie. Proponuje żeby zainteresowani wspólnie ustalili jakiś termin i miejsce, od czegoś trzeba zacząć.

Opublikowano

Ja jestem z okolic Limanowej do NS mam 50 km ale z przyjemnością przyjadę jeśli już będzie ustalone miejsce i termin. Myślę ze sobotni albo niedzielny wieczór byłby najlepsza pora na spotkanie z wiadomych względów. w każdym razie fajnie byłoby zacząć szerzyć kult :a4fan: bardziej lokalnie również w naszym rejonie. Proponuje żeby zainteresowani wspólnie ustalili jakiś termin i miejsce, od czegoś trzeba zacząć.

witam, teraz naprawde cos zaczyna sie dziac, jesli chodzi o terminy, godziny i mejsca to ustalimy cos w przyszlym tygodniu, bo w sobote to postanowilem jeszcze raz siasc i powysylac do wszystkich z naszych okolic zaproszenia. oczywiscie sobota albo niedziela mi najbardziej pasuje. wiec zobaczymy jaki bedze odzew po weekendzie i cos wymyslimy pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Ja do polski wybieram sie w piatek 8go lutego,wiec jestem otwarty na spocik 9go-10go lutego . Pozdro. :hi:

Opublikowano

Ja do polski wybieram sie w piatek 8go lutego,wiec jestem otwarty na spocik 9go-10go lutego . Pozdro. :hi:

no to cos sie moze wymysli:) pozdrawiam

ja czesc juz zaproszen wyslalem wiec jutro moze cos sie ruszy.. i wymyslimy cos na 9-10 luty:)

Opublikowano

Panie maku211,to co z tym spotem robimy???? I jak mniejwiecej to bedzie wygladlo???? :kox: