Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomasz a ty co oponami teraz handlujesz ??, Crisu bierz 45 dobry kompromis pomiedzy komfortem a wyglądem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wiem Michał ale będzie wyglądała jak koza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 no mam kumpla co przywozi z niemiec używki calkiem ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 tomasz_gti dwie 18" 225/40/18 poszukuję co proponujesz dobrego i w dobrej cenie ? Jeśli masz to podaj mi cenę tego rozmiaru firmy NEXEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomek zyskujesz już klijentów. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dobrze wiedzieć, Crisu jak już zakładać 17 lub wiecej to niski profil jak chcesz balony to jezdzij dalej na 195/70/R15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 tomasz_gti dwie 18" 225/40/18 poszukuję co proponujesz dobrego i w dobrej cenie ? Jeśli masz to podaj mi cenę tego rozmiaru firmy NEXEN zorientuje sie jakie 225/40/18 ma kolega bo nie umię ci powiedziec ze akurat ma nexeny. z tego co mi mówił to ten rozmiar ma w przedziale 1200-1400 komplet bardzo ładnych min 6 - 7 mm bieznika w zaleznosci od marki i dot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 wiem ale w zeszłym roku miałem 225 55 17 i źle nie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomasz ładny bieżnik to nie wszystko[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:47_________________________________________________Crisu chcesz moja 18 Ci opchnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 a co jeszcze chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 mam 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 rok opony, mam zimowki na audi bierznika jak na nowych i co z tego jak już za sliskie się zrobiły bo maja 4 lata i stwardniały za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Michał ja mam opony maks 3 letnie obecnie mam taki komplet do sprzedania. i co powiesz ze badziewie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242858.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 wiem co masz do sprzedania i nie mówie, że badziewie ale uważam, że 4 letnia guma już nie ma takich parametrów, oczywiście jezdzić się da ale np przy mojej jeździe to na zakrętach tylko gumy nie wytrzymują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 załóż na lato szeroką z niskim profilem i na pewno cie utrzyma ma drodze najważniejsze to sztywne zawieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tomek no mam 225/40/18 Goodyear eagle F1 asymetryki i już mają 4 lata i ja uważam że są sliskie choć na nich jest bieżnik ale co wcale nie przeszkadza mi na nich jezdzic, chodzi mi o to że jak były nowe całkiem inaczej się na nich jeździło[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 21:08_________________________________________________A popatrz tam u niego czy ma 255/30/19 i ile by sobie krzyczał za takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Michał do twojego stylu jazdy to chyba tylko sliki[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 21:12_________________________________________________ Tomek no mam 225/40/18 Goodyear eagle F1 asymetryki i już mają 4 lata i ja uważam że są sliskie choć na nich jest bieżnik ale co wcale nie przeszkadza mi na nich jezdzic, chodzi mi o to że jak były nowe całkiem inaczej się na nich jeździło[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 21:08_________________________________________________A popatrz tam u niego czy ma 255/30/19 i ile by sobie krzyczał za takie na co ci takie szerokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No do A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 zapytaj też o taki komplet 225/30/R20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dobrze postaram sie na jutro dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi