musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 przecież on nie ma zimówek i w zimie nie jeździ to taki nowy sposób na kryzys :decayed jebaniutki :polew:
ryba85 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 przecież on nie ma zimówek i w zimie nie jeździ to taki nowy sposób na kryzys :decayed przychodzi zima to odstawia audi do garazu i przeprasza sie z tramwajami???? :polew:
musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 przecież on nie ma zimówek i w zimie nie jeździ to taki nowy sposób na kryzys :decayed przychodzi zima to odstawia audi do garazu i przeprasza sie z tramwajami???? :polew: tak Audica w zimę stoi w garage pod kocykiem i czeka do lata , jest polerowana i dopieszczana przez okres zimowy
Cris Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 dla tego do BT nie jeździe swoim. :polew:
ryba85 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 no ale zeby na taki powazny zlot nie jechac swoim autem?to po co tam jechac?
musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 dla tego do BT nie jeździe swoim. :polew: w BT byłem swoją w tamtym roku na letnich 18" a śniegu doj*b po uszy no ale zeby na taki powazny zlot nie jechac swoim autem?to po co tam jechac? jakby Ci to powiedzieć . . . dla towarzystwa i % :evil: no i na narty haha
Cris Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 ja np. jadę oplem astra 1.6 kombi 100ps. :polew:
musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 ja np. jadę oplem astra 1.6 kombi 100ps. :polew: taa pitol pitol
musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 kolor h..jowy :polew: ładnie robić ludzi w uja
musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Za miesiąc o tej godzinie będziemy naparzać w kielonki :beer1: Crisu szukaj mnie bo ręcznik będę miał dla Ciebie Czy od Was ktoś chętny na ręcznik ? W razie co Crisek wam odbierze
Cris Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 20:11_________________________________________________od początku będę Cie szukał będziemy razem siedzieć.
musti Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 od początku będę Cie szukał będziemy razem siedzieć. :thumbup spoko poznasz mnie przyjadę A6 na blaszkach BAU zresztą jak będą przydziały do pokojów to powiem Ci gdzie będę urzędował to zapraszam wtedy na %%%
Góral.tz Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 jakby Ci to powiedzieć . . . dla towarzystwa i % :evil: no i na narty haha nie dajcie się mu zmylić oni jadą do bukowiny bo raz w roku mogą lepiej podjeść, tutaj to tylko MD KINGBURGER, albo pizza u Edzia, a tam w bukowinie fafarafa i trelemorele czyli to co my mamy na co dzień, towarzystwo no i uj z tego jak jeden Moskal wszystko i tak sp***doli a wódka no co wódka też mi rarytas zdrowa wątroba to jest to. Cris wypisuj się póki możesz :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 22:03_________________________________________________ przecież on nie ma zimówek i w zimie nie jeździ to taki nowy sposób na kryzys :decayed przychodzi zima to odstawia audi do garazu i przeprasza sie z tramwajami???? :polew: dokładanie tak taka moda :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi