siara Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zemis http://olx.pl/oferta/dekory-audi-a4-b6-b7-2-komplety-CID5-ID8IyWf.html http://olx.pl/oferta/zderzak-audi-a4-b6-s-line-CID5-ID98tK9.html#0d635ed5a6 http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-s4-b5-fotele-recaro-skora-CID5-ID99c21.html#2d8445dc0e http://olx.pl/oferta/samochod-osobowy-cadillac-eldorado-CID5-ID985Yr.html#a5bf5a35f3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 powitać z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Siema:) ale wszyscy zarezani ze po prostu nie maja czasu sie tutaj udzielić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) No przeciez k..rwa napisalem ze to zart... Ryba ze starej ekipy kto prócz nas dwóch i Crisa ma jeszcze A4? [emoji57] Ciekawe co z K2, Młodym, Bronkiem, bo reszta się ujawnia od czasu do czasu A jeszcze Songo i Kantek chyba mają Widzę że grupa emerycka zapomniała o mnie Edytowane 3 Marca 2015 przez tomasz_gti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tomasz musisz przypomniec o sobie na jakimś spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tomasz musisz przypomniec o sobie na jakimś spocie. Ciężko z tym ostatnio bo mało jestem w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 dalej na szczupaki polujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 dalej na szczupaki polujesz? Tamten rok był udany, byłem w Holandii i złapałem mnóstwo szczupaków w tym 5 ponad metrowych. Od nowego roku jestem w niemczech i jak narazie nic nie łowiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Widzę że grupa emerycka zapomniała o mnie Ale plama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam panowie szukam osoby z okolic nowego Sącza A dokładniej z miejscowości Przyszowa Potrzebuje vis odebrać i wysłać jak coś pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Grzesiek ostatnio mało ludzi siedzi na forum wiec cieżko bedzie. ode mnie jest tam ok 20 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Powitać z rana:) młodego audi juz odebrane od lakiernika jest coraz lepiej i coraz bardziej przypomina Audi [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A sprzedał ten body kyt...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tylni zderzak i te wydechy tak reszta nie A z przodu jest już ori zderzak zrobiony na gładko Lampy z polifta z czarnymi środkami i lusterka kupione tylko zastanawiamy sie co robić z maską wymienić na inną czy to ciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tylni zderzak i te wydechy tak reszta nie A z przodu jest już ori zderzak zrobiony na gładko Lampy z polifta z czarnymi środkami i lusterka kupione tylko zastanawiamy sie co robić z maską wymienić na inną czy to ciąć Weź to wymień nawet nie musi być w kolor i tak będzie lepiej wyglądać ale ludzie mają pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Bad bad loock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Bad bad loockHeh no ja to wiem i tak napewno nie zostanie ale juz jest coraz lepiej napewno niedługo też wpadnie jakiś alus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A moze to zwykła spachla...młotek i moze spadnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Hehehe no teraz zmieniamy lampy na polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 tomus sprawdził bys mi to audi http://www.blocket.se/stockholm/Audi_Junior_Quattro___Sparkbil_De_Luxe_59167213.htm?ca=11&w=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi