Opublikowano 26 Maja 201511 l Autor trzeba zrobić coś z tymi spotami bo zeszły na psy Popieram a jak juz jestesmy przy psach.krzysiek ty masz jeszcze te kundelki co raz miałeś ?
Opublikowano 26 Maja 201511 l nie wszystkie sprzedane było ich 9 a ten Pieronek na foto został u mnie :-P
Opublikowano 26 Maja 201511 l Ktoś mnie kiedyś na FB spytał czy mamy zezwolenie MSW na konwoje więźniów... [emoji12]
Opublikowano 26 Maja 201511 l Autor http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5362115087 nie wszystkie sprzedane było ich 9 a ten Pieronek na foto został u mnie :-P pozyczył bys mi go na jakis czas.trzeba zutylizować jednego lisa.
Opublikowano 26 Maja 201511 l Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie?Przecie on z Brzeska... [emoji12]
Opublikowano 26 Maja 201511 l Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie?Przecie on z Brzeska... [emoji12] j**any tapatalk...
Opublikowano 26 Maja 201511 l Siema Sądecka elita witamy co tam w wielkim swiecie?Przecie on z Brzeska... [emoji12] i to nawet nie
Opublikowano 26 Maja 201511 l będzie kto w zakliczynie w niedziele?Pewnie polowa "młodych wilków" z sądeckich
Opublikowano 26 Maja 201511 l No i dobrze bo ja tez nawet nie z Limanowej [emoji3] ostatnio poznałem gości z okolic łącka i chełmca( chyba tak sie pisze) grali u mojego brata na weselu
Opublikowano 26 Maja 201511 l będzie kto w zakliczynie w niedziele?Pewnie polowa "młodych wilków" z sądeckich a starzy wyjadaczee?
Opublikowano 26 Maja 201511 l No i dobrze bo ja tez nawet nie z Limanowej [emoji3] ostatnio poznałem gości z okolic łącka i chełmca( chyba tak sie pisze) grali u mojego brata na weselu To bardziej Siary rejony Ja rodem tocz Ochotnicy Panie [emoji6] będzie kto w zakliczynie w niedziele?Pewnie polowa "młodych wilków" z sądeckich a starzy wyjadaczee?Slepy?
Opublikowano 26 Maja 201511 l Autor Ryba ja nie pomoge w kwestii tego X6 to lipę no cóż pojadą ale B6
Opublikowano 26 Maja 201511 l z okolic łącka To prawdopodobnie musiało być dobrze A co do Łącka to leży............... Wczoraj jeszcze widziałem chyba starego passka, na czarnych blachach, jak szurał po nowej nawierzchni na ładnej feldze