Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Audi a4 B6 Dziwne drgania na drążku skrzyni biegow,kierownicy i sprzegle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Potrzebuje pomocy z moim autkiem. Posiadam A4 b6 z 2002r zakupiona jesienia w 2010. Autko jak narazie sprawuje sie wysmieliscie choc ma jeden mankament, mianowicie po uruchomienie silnika na biegu jalowym autko przenosi mi dziwne drgania tak jak opisalem w temacie, z tego co czytalem na forum moge byc tego rozne przyczyny - Kolo dwumasowe, rura elastyczna od turbo lub poduszka pod silnikiem oraz skrzynia biegow. Z poduszkami bylem u mechanika i mowila po podlaczeniu pod komputer ze sa wporzadku. Czy ktos z wam mial juz taki przypadek i wie moze co dokladnie moze byc, poniewaz niechce wydac kasy w błoto a wymiana kola i sprzegła to nie maly wydatek. Proszek wszystkich o kontakt . Pozdrawiam Procek

Opublikowano

U mnie pomogła wymiana rozrządu.Po tym mam zero drgawek na jałowym.Podobno za to odpowiedzialny jest tłumik drgań paska wielorowkowego.Zwrócił bym uwagę na to

Opublikowano

miałem identycznie okazało się że koło dwumasowe jest zablokowane tj zepsute i na dodatek żeby je zdjąć trzeba było ćiąć dwumas

Opublikowano
  • Autor

Dzieki chlopaki chyba jednak zaczne od wymiany tego Koła dwumasowego i sprawdze wszystkie poduszki. Jak bym wam przyszlo jeszcze cos ciekawego do głowy to prosze o pomoc. Pozdrawiam (jak juz zaloze kolo napisze i podziele sie wskazówkami)