maszyna Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Hej. Może ktoś z was mi pomoże bo sam nigdy się nie wtłaczałem w złącza instlacji LPG. Dzisiaj w moim audiku nie chciał się LPG włączyć. Po otwraciu maski zauważyłem że jeden kabe wisi odłączony. Załączam zdjęcie. Nigdzie nie mogę znaleźć wtyczki do tego, może ktoś z was wie gdzie to się wtyka. Z góry dzięki [br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 00:39 _________________________________________________ehehehe to pewnie do kompa. Może bezpiecznik walnął =)
poziek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 chodzi o te kostke po prawej stronie? do której wchodzi biały-niebieski i czerwiny kabelek? To jest złączka do kabla diagnostycznego od sterowania gazem.
ra-v Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 To jest wtyczka od kompa gazowego Widze ze instalka oparta o staga300 Tak ma byc Szkoda tylko ze nie ma na niej jakiejs zatyczki chroniacej przed brudem Pozdrawiam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 to po prawej to złącze diagnostyczne instalacji gazowej. U mnie też jest takie niezabezpieczone.
Rekomendowane odpowiedzi