addassko Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 witam, ostatnio jade sobie swoja A4 i zaniepokoiły mnie dziwne odgłosy pojawiajace sie co jakis czas dochodzace gdzies z tyłu auta... nie dało mi to spokoju i wczoraj postanowilem sie tym zajac okazalo sie ze w tylnej kanapie (siedzisko nie oparcie) sa od spodu 2 zaczepy plastikowe w które zatrzaskuje sie kanapa tylna - jeden z nich sie wyłamał i odgłos wlasnie z tamtad pochodzil... dziwne bo bardzo rzadko z tyłu ktos jezdzi jutro jade do ASO moze maja taki plastikowy zatrzask...
addassko Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 no mam nadzieje jutro dam znac jaki numer i jaka cena
songo Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 u mnie też sie urwał w b5 przy zdejmowaniu kanapy jak zakładałem pokrowce i tak kanapa piszczała że szału dostawałem ale wziałem od szwagra z anglika który przywiózł na części i gites więc pewnie na szrocie też byś coś znalazł
addassko Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 napewno ale mam ASO 6km od siebie wiec luuuz [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:33_________________________________________________byłem dzis w ASO i tak... zaczepy do odbioru mam rano na 9.00 koszt za 2szt to niecałe 5zł [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 17:06_________________________________________________numer katalogowy 4B0 886 373
Rekomendowane odpowiedzi