Mk-Mateusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam. Jak w temacie, czy jest wiarygodna, i czy mogę na jej podstawie liczyć spalanie, zakladajac ze narazie nie mam mozliwosci wlania paliwa "pod korek" PS. Macie jeszcze jakies inne sprawdzone sposoby???
spanky Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam. Jak w temacie, czy jest wiarygodna, i czy mogę na jej podstawie liczyć spalanie, zakladajac ze narazie nie mam mozliwosci wlania paliwa "pod korek" PS. Macie jeszcze jakies inne sprawdzone sposoby??? dosyc wiarygodna ....
Mk-Mateusz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2007 w sobote jak bede miec czas to sprawdze na ile to wiarygodne: sprawdze w VAG a potem spuszcze paliwo z baku:P
spanky Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 w sobote jak bede miec czas to sprawdze na ile to wiarygodne: sprawdze w VAG a potem spuszcze paliwo z baku:P widze ze powaznie podchodzisz do tematu ..... czekam na wyniki ....
Motor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zauważyłem ,że jak zmienisz odczyt rezystancji pływaka Vagiem to wyświetlana ilość paliwa się zmienia...co wnioskuje iż można ustawić dość idealnie odczyt litrów paliwa w baku.
Mk-Mateusz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 tak, mozesz...a tymsamym "wielkość" rezerwy...
Rekomendowane odpowiedzi