johan0712 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Poszukuje elektronika samochodowego ze smykałką ..Potrzebuje przerobić parę rzeczy na wersję europejska. Mieszkam w nowej hucie może ktoś się poleci!!!!!
Bogusz32 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 W Przybysławicach za Zielonkami jest bardzo dobry fachowiec. Nie mam niestety numeru, ale mogę Ci powiedzieć jak trafić Jak coś to pisz na priv. Też jestem z Nowej Huty. Pozdrawiam.
maciejas002 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 eee NH rośnie w siłę , spróbuj może podbić do mechanika w tzw. starym młynie, ulica Podrzecze (pilot.pl poszukaj ) podjedź może coś zaradzi, a jak nie to PW wytłumaczę jak dojechać
Slawek84 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.rankingwarsztatow.pl/mapa_dojazdu.php?id=9976 Elektromechanika Stupka i synowie. Ul. Centralna. Powinien ogarnąć ten temat.
Proof Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Elektronik do polecenia, zna się bardzo dobrze na autach VAG, Mariusz 888518846.
Rekomendowane odpowiedzi