Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] G.L.I-AVUSY 17" z S4+soczewki HELLA i xenon z S4+gleba EIBACH+gril S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto parę fotek mojego autka :) Jest to zwykły jak w temacie(gnojek ,lewus,inwalida) :lewostronny , diesel , przednionapędowy :kwasny: mam go od niedawna i jak na razie to nic z nim nie robiłem tzn wiadomo płyny itp oraz zdjąłem zbędne znaczki audi z przednich błotników , chlapacze oraz część oznaczeń z tylnej klapy ,zmieniłem kierunki błotników na białe i odkręciłem haka :dance:. Co do planów to z polski podąża do mnie paczka z Avusami z eSy , przód ori lampy z xenonem helli z eSki , kierunki , gril oczywiście z eSy , springi -30 Eibacha i końcówki wydechu nie inne jak te co ma eSka :evil: jak dojdzie paczka i założe te graty to foty na pewno tez będą :thumbup: Z pilniejszych zakupów to zostaje jeszcze komplet zderzaków i progów z mojego ulubionego modelu :notworthy: . Co do środka to zwykły golas czyli przód elektryka ,dach elektryka i tyle :/

img0998hd4.th.jpg img1001pt1.th.jpg img0994ku7.th.jpg img0995zm2.th.jpg img0996bt5.th.jpg 49512196vu9.th.jpg

AVUS-y

e938c7627974be71m.jpg 61728f309b92edd3m.jpg

XENON

3eced3bfba38f8e6m.jpg 1f42bd9257ea606bm.jpg 23696d4255ad77f5m.jpg 8a9fb29ad9eccb5bm.jpg eb2d22833df445a1m.jpg

EIBACH

adfaade3bf034e27m.jpg 745ef23f4f6ae4e0m.jpg 3ddde0a7386227e9m.jpg

Gril

bfad263fcc0484f5m.jpg 3f1a194d615307d3m.jpg

Opublikowano

wyglada na zadbana bestie :th: tak z ciekawosci jesli moge wiedziec, ile ma przebiegu i ile zaplaciles za to? sam kilka tygodni temu kupilem tutaj a4 i chce porownac ;)

a co do lamp sprowadzanych z polski, nie bedziesz mial problemow na nct pozniej?

Opublikowano
  • Autor

Autko kupiłem pod Belfastem :) , przebiegu ma 120tyś mil a co do lamp to niema problemu bo S4 ma taka przesuwkę która zmieniasz kąt z lewostronnego na prawostronny :) . Czwórka naprawdę zadbana o co ciężko na przykład w Dublinie :blink:

Opublikowano

no wreszcie Fish :P długo zwlekałeś z pochwaleniem sie na forum :a4fan: mam nadzieje że po rezanku zamieścisz sesyjkę również na AKP :) zapowiada się ciekawie :th: pozdro

ps. kolorek zajebist.... też mam taki :P

Opublikowano
  • Autor

no wreszcie Fish :P długo zwlekałeś z pochwaleniem sie na forum :a4fan: mam nadzieje że po rezanku zamieścisz sesyjkę również na AKP :) zapowiada się ciekawie :th: pozdro

ps. kolorek zajebist.... też mam taki :P

dzięki :) ,zwlekałem , bo późno sie zarejestrowałem na A4 forum no i fotki trzeba było jakieś trzasnąć a z tym to już w ogóle czasu nie było , i oczywiście autko po rezanku będzie na AKP , ale tu na forum :a4fan: też nie omieszkam wstawić fotek :th:
Opublikowano

Bardzo ładnie prezentuje się ta twoja A4 , zmień lampki przednie na valeo ori. pozdro. ;)

Opublikowano

Przecież napisał kolega ,że lampy od Ski bedzie zakładał!! ciekawe plany, niekaż nam długo czekać na efekty. pozdro

Opublikowano
  • Autor

Przecież napisał kolega ,że lampy od Ski bedzie zakładał!! ciekawe plany, niekaż nam długo czekać na efekty. pozdro

dokładnie tak jak piszesz , sorki tylko bo sie nie określiłem dokładnie , zakupiłem orginalne lampki z xenonem z S4 firmy Hella :) , sam mam nadzieje że szybko w miarę sie z tym uwinę i zapodam fotki
Opublikowano

no bardzo ładna :a4fan: światła tylnie zmieniałeś? czy mi się wydaje...

no i czekam na zdjęcia z nowymi felgami i zawieszeniem oraz xenonami, to będzie coś :audi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no bardzo ładna :a4fan: światła tylnie zmieniałeś? czy mi się wydaje...

Dzięki , co do tyłu to nie ,nic nie było ruszane , lampki są orginalne :) [br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 17:03 _________________________________________________[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 15:51 _________________________________________________pora odkurzyć troszke temacik :wink4: no i tak paczka z gratami doszla ale jakoś tak czasu niebyło bawić się z tym ale cos tam po troszku grzebie się :przebiegly: zdjecia na szybko po założeniu fel :cool:

Avusy z S4

e938c7627974be71m.jpg

Na razie wygląda ja wóz drabiniasty :decayed: dlatego mam nadzieje że uda mi sie w tym tygodniu posadzić ją lekko na glebie i wymienić wachacze :dance:

61728f309b92edd3m.jpg

Opublikowano

Miodek :thumbup: teraz tylko gleba tak jak mówisz i do tego tylko soczewki - xenon i autko jak marzenie :th: Bardzo dobry zakup, ile te felgi? (jeśli można wiedzieć)

Opublikowano

wygląda całkiem fajnie... tylko trochę jak terenówka wygląda :tongue4:

Na glebe z nim! i proponuje przepolerować końcówki wydechu :th:

Opublikowano
  • Autor

dzięki chłopaki i tak jak mówicie , teraz w pierwszej kolejności Xenon i gleba , więc oto fotki z rezanka Xenoników :)

zestaw soczewek Helli z xenonem z Audi S4 :drool: kupiłem dzielone bo takie były w pierwszych modelach S4 które wyszły z takimi jak ja mam kwadratowymi kierunkami na błotniku i takimi samymi lampami z tyłu :przebiegly: Wszysko wyszło super tylko musze jeszcze pobawić sie i pozmieniać piny w silniczkach od lamp bo troszke inaczej ida niż w valeo :blink:

3eced3bfba38f8e6m.jpg

1f42bd9257ea606bm.jpg 23696d4255ad77f5m.jpg 8a9fb29ad9eccb5bm.jpg eb2d22833df445a1m.jpg

Opublikowano

Ja też tak chcę!!! :foch: hehehe żartuję :wink4: Bardzo dobra modyfikacja! Idealnie, właśnie o tym samym cały czas myślę... Tylko pieniążków jak nie było widać tak nadal nie ma :decayed: Ale jeszcze troszkę jeszcze troszkę... Widzę że ostatnio miałeś spory przypływ gotówki :naughty: Dwie takie modyfikacje jedna po drugiej to spory wydatek :P Pogratulować :oklaski:

Opublikowano

kurcze właśnie o to chodzi :thumbup::hi: ten zabieg będzie następny w kolejce u mnie :slina: naprawdę boskie lampki :drool: tylko pogartulowac :th:

Opublikowano
  • Autor

dzięki ale to jeszcze nie koniec walki z lampami bo te silniczki muszę uruchomić :kox:

Widzę że ostatnio miałeś spory przypływ gotówki

e tam nie przypływ gotówki ,tylko cały listopad i grudzień siedziałam przed kompem rano i wieczór i w wyszukiwarki na allegro i ebeyach wpisywałem S4 :naughty: ale opłaciło sie jak widać :thumbup: [br]Dopisany: 01 Luty 2008, 15:10 _________________________________________________no i czas na glebe :naughty: są to nówki springi firmy EIBACH (http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p_id=5938&t_id=33&d_id=90157 ) , oraz przy okazji dwu dniowych :kwasny: zmagań z wymiana springów wymieniłem tez przednie banany :dance: warunki hardcore :decayed: start 20.30 wieczór ,temp 4st , osiedle i lampka podpięta pod akumulator :polew: jeden wieczór tył drugi przód , ale już po :th:

adfaade3bf034e27m.jpg 745ef23f4f6ae4e0m.jpg 3ddde0a7386227e9m.jpg

powiem tak wygląda super (jakaś porządna sesyjka zdjęciowa wkrótce) , ale jazda to już poezja , można naprawdę nieźle pośmigać sobie w zakręcikach , furka trzyma sie super, szybkie zmiany pasa nie powodują już bujnięć całego auta , Eibach podaje około - 30 , i mi się wydaje że to jest super rozwiązanie do codziennej jazdy , auto nie skacze na dziurach jak przy większych glebach i da się nim bez problemu przejeżdżać przez progi za to jest naprawdę teraz przyjemniejsza jazda i banan na twarzy przy każdym zakręcie i rondzie :th:

Opublikowano

Bardzo ładnie-tak właśnie nalezy robić furki-ładna prezencja autka :thumbup:

Opublikowano

kurcze no pieknie to wszystko Tobie wyszlo, pozazdroszcze.. sam mam bardzo podobne plany, ale jak narazie nie moge nic odlozyc, co chwile jakies nieplanowane wydatki sa i tak juz przez 2 miesiace :thumbdown:

jeszcze mi tylko powiedz jaka firma wysylales paczke do irl?

Opublikowano
  • Autor

kurcze no pieknie to wszystko Tobie wyszlo

no dzięki heeheehe ale to jeszcze nie wszystko :naughty: :gwizdanie:

jeszcze mi tylko powiedz jaka firma wysylales paczke do irl?

no firm jest pare ,ale po sprawdzeniu ich ofert najbardziej podpasowała mi ta firma http://www.dpd.com.pl/subpage.asp?ID_kat=15&podstrona=28 wszystko doszło nie uszkodzone i czas jaki szła to 3 dni :th:
Opublikowano

Rybson , jeszcze tylko torsena zrezaj i bedzie git ;)