Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z drzwiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I stało się smiley Kupiłem Audi A6 1998 rok 2,8 benzyna quattro ma 190 km i mi to wystarcza. Dałem 21 tysięcy. Kupiłem okazyjnie to i jakość nie idealna. Prawdziwy przebieg 213 tysięcy- sprawdzone. Po około 1000 kilometrów wychodzą pierwsze i mam nadzieję, że ostatnie kwiatki. Przednie, prawe drzwi te od strony pasażera, nie chcą się otworzyć. Kiedy naciskam na pilota wszystkie bolce odskakują i wszystkie inne drzwi się otwierają bez problemu. Problem jest tylko z tym prawym przodem. Próbowałem otwierać od środka. od zewnątrz, nawet otwieraliśmy w dwie osoby i zero rezultatu. Co o tym myślicie? Czy jest możliwość naprawy zamka bez cięcia poszycia drzwi? Czy da się zdjąć jakoś boczek od środka przy zamkniętych drzwiach? Z góry dzięki za wszelkie informację. SAWA

Opublikowano

Popraw temat, został uznany jako KRZYK.

A co do drzwi, to bez otwarcia raczej nie zdejmiesz boczka. Spróbuj może tak jak złodzieje otwierają auta, włóż jakiś zagięty pręt między szybę a uszczelkę i spróbuj pociągnąć za cięgno. Może się uda, a jeśli to nie albo cięcie boczka lub poszukaj jakiegoś gościa co zajmuje się awaryjnym otwieraniem drzwi lub naprawia zamki itp.