Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Huczenie z przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w zdiagnozowaniu co mi huczy z przodu z prawej strony. Dźwięk wydostaje się tak jak by od środka. Łożyska kół mam sprawne bo wymieniane niedawno. Czy to może być łożysko półosi i czy jest trudno wymienić je samemu. Proszę o pomoc

Opublikowano

mi tez tak huczy kolego i tutaj raczej sie nie dowiesz bo nikt nie wie!kazdy mowi ze lozysko!dwa razy zmienialem lozysko raz kupilem tanie a drugi takie jak trzeba bo myslalem ze to moze to!myslalem ze tarcze albo klocki!to nawet klocki pozciagalem i robilem probe i tez chuczy!ciekawe jest to ze nic mi nie huczalo dopuki nie padlo mi lozysko!i wlasnie po wymianie lozyska takie cos mnie denerwuje!a przed cisza byla!tez myslalem ze lozysko przegubu w skrzyni ale przecierz nic tam nie dotykalem nawet!noto sie chyba w dwie godziny na postoju nie zepsulo!takie huczenie to juz nie jeden ma tyko nikt nie wie co to!ja tez!a nie mam kasiory zeby w skrzyni grzebac!a takie lozysko pytalem w sklepie 175 zeta kosztuje!tylko ze sa dwa i to obok siebie! tak z etki wynika!i przypuszczam ze gdyby ktores padlo to by nie szumialo z prawej strony tyko srzynia cala by sie tarabanila!jak bys jakims codem trafil w sedno to napisz kolego co jest grane![br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:37_________________________________________________a i ja od poczatku mialem na mysli lozysko kola![br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:39_________________________________________________a w skrzyni jest dwa lozyska czyli lewe i prawe!