Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] neostrada 2048

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie odnośnie neostrady 2048

niedługo kończy mi się umowa i wydzwaniają do mnie z TP i proponują właśnie tą neostrade i niższy abonament

obecnie miałem neostrade do 1024

może ktoś z Was ma takową i mógłby się podzielić ze mną informacjami - z góry dziękuje :>

Opublikowano

dam głowe że Google znajdzie mase opinii :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no czytałem ale może ktoś z Was jakieś opinie tez napisze, w końcu to forum "Na Każdy Temat" wiec czemu nie podzielić się opiniami. po przeglądaniu innych wątków czuje się zmieszany i nie wiem czy tą neostrade 2048 wybrać

Opublikowano

Podwójna prędkość tego co do tej pory :tongue4:

Na mojej ulicy mozna tylko mieć 1 mb ;(

Opublikowano

Ja mialem 1mb zadzwonilem do nich bo byla promocja 6mb w takiej samej cenie co wolniejszy pakiet mam i smiga :naughty:

Opublikowano

miałem do tej pory neostrade 1024 ale zauważyłem niedawno że w tej samej cenie teraz już jest 2048 :gwizdanie: zadzwoniłem, zapytałem...złożyłem zlecenie na podwyższenie prędkości neo i już... 2xszybicej w tej samej cenie :)

u mnie w mieście nie ma alternatywy dla neo, a radiówce dziękuje, więc wyboru nie mam :hi:

Opublikowano

Obecnie mam neo 2MB... prędkość downloadu ~256 kilo, upload 32 kilo. Odczujesz dużą różnicę na plus, jeśli przeskoczysz na wyższy pakiet. Ostatnio TP zaproponowała mi 10MB z abonamentem o 10 zł niższym niż mój obecny przy 2MB :naughty:

:hi:

Opublikowano

No mi zaproponowali smsem 6mb za 35zł ale co z tego jeśli 1mb to max masakra :no:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do tych 6mb to najlepiej zadzwonic do Tp i poprosic o sprawdzenie lini . zeby powiedzieli czy bedzie smigac np ta 6 bo po co placic jak z 6 bedzie dzialac tylko 2 . Tak bylo u mnie za daleka odleglosc od centrali i wiecej niz 2 nie bedzie smigac

Opublikowano

witam

mam pytanie odnośnie neostrady 2048

niedługo kończy mi się umowa i wydzwaniają do mnie z TP i proponują właśnie tą neostrade i niższy abonament

obecnie miałem neostrade do 1024

może ktoś z Was ma takową i mógłby się podzielić ze mną informacjami - z góry dziękuje :>

moj ojciec na poczatku roku byl w identycznej sytuacji ,przeszedl z 1mega na 2mega w promocji "taniej" i juz , dziala bezproblemowo ...

zreszta w przeciwnienstwie do opinii Neostrade ma już kilka ladnych lat i nigdy nie narzekal ...

Opublikowano

Należy również pamiętać, że Mbit, to nie to samo co Mbajt. Wszystkie podane przez was wartości należy podzielić przez 8 i wychodzi faktyczna prędkość.

Więc, 2048kb = 256kB, więc średnio. Nawet youtube będzie miało problem z poprawnym działaniem. Ja bym poszukał czegoś lepszego, o ile to możliwe.

Moim zdaniem 4MB to minimum.

Edit - poprawiłem jednostki, pisałem szybko i mi się pomyliło :)

Opublikowano

Należy również pamiętać, że Mbit, to nie to samo co Mbajt. Wszystkie podane przez was wartości należy podzielić przez 8 i wychodzi faktyczna prędkość.

Więc, 2048Mbit = 256Mbajt, więc średnio. Nawet youtube będzie miało problem z poprawnym działaniem. Ja bym poszukał czegoś lepszego, o ile to możliwe. Moim zdaniem 4MB to minimum.

2Mb/s -> 2048kb/s -> 256Kb/s i prosze nie pisz ze nie da sie na tym youtube ogladac ... :polew:

Opublikowano
  • Autor

dzięki koledzy za opinie - wybrałem tą prędkość i jak narazie jestem zadowolony, a co do szybszego internetu to poczekam na jakieś nowe promocje :>

ta prędkość jak do tej pory sprawdza się i jak dla mnie wystarcza - a różnice jakąś tam dostrzegam nie dużą ale zawsze coś :good:

Opublikowano

Więc, 2048Mbit = 256Mbajt, więc średnio. Nawet youtube będzie miało problem z poprawnym działaniem. Ja bym poszukał czegoś lepszego, o ile to możliwe. Moim zdaniem 4MB to minimum.

2Mb/s -> 2048kb/s -> 256Kb/s i prosze nie pisz ze nie da sie na tym youtube ogladac ... :polew:

Poprawne działanie YT to dla mnie włączenie fimu (jak jest to 720p) i płynne oglądanie. Mamy XXI wiek i w 240p to już chyba nikt nie nagrywa.