Opublikowano 24 Marca 201115 l Witam. Mam problem, a mianowicie... Zdjąłem boczek z drzwi od strony kierowcy i po założeniu go z powrotem sterowanie otwierania szyb, ustawianie lusterek...itp oczywiście tylko od strony kierowcy nie działa. Zdjąłem boczek jeszcze raz i sprawdziłem kostkę którą musiałem odpiąć przy zdejmowaniu i wszystko wygląda ok. Co mogło się stać pomocy.
Opublikowano 25 Marca 201115 l Cudów nie ma. Nie ma styku i/lub błąd modułu komfort. Tak to już jest, że auta nie psują się same tylko psujemy je sobie sami :gwizdanie:, a potem ewentualnie nasi naprawiacze - ale oni to robią rzadziej .
Opublikowano 27 Marca 201115 l Zajrzyj w środek gumy łaczącej drzwi kierowcy i karoserie samochodu prawdopodobnie poprzełamywały się kable i w tym jest problem. Miałem to samo. lutownica prawdopodobnie pomoże
Opublikowano 28 Marca 201115 l Jak pisze kolega wyżej - sprawdź przewody, być może masz na którymś przerwę, możesz jeszcze odpiąć na chwilę aku (to też czasem pomaga)
Opublikowano 29 Marca 201115 l Autor dziękuje za pomoc. poruszałem kabelkami w środku tej gumy i już działa.
Opublikowano 29 Marca 201115 l dziękuje za pomoc. poruszałem kabelkami w środku tej gumy i już działa. Tylko że to trzeba naprawić solidnie tak długo Ci nie podziała