Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 właśne odebrałem wagena z ASO ( ...skody ) wymieniono : paski napinacz łożysko alternatora cisza, mruczy jak zadowolony kociak tyle że coś krzywo reflektory się chłopakom załozyły zawsze coś spier
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 właśne odebrałem wagena z ASO ( ...skody ) wymieniono : paski napinacz łożysko alternatora cisza, mruczy jak zadowolony kociak tyle że coś krzywo reflektory się chłopakom załozyły zawsze coś spier Jak ja u siebie wymieniałem pasek wieloklinowy i napinacz to udało się wymienić bez zdejmowania przodu W ASO jak później mi zmieniali raz jeszcze napinacz, bo zareklamowałem go, to powiedzieli, że trzeba rozbierać przód to nauczyłem ich jak to się robi bez zdejmowania to byli wielce zdziwieni (ASO Szewczyk). Co do łożyska to też muszę zmienić, bo mi piska jak świerszcz w momencie jak silnik spadnie z obrotami poniżej 900 obr (np przy ruszaniu jak puszczam sprzęgło, a daję ciut mniej gazu). U Ciebie chyba też tak było ???
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2007 nauczyłem ich jak to się robi bez zdejmowania wow ...następnym razem pojedziemy tam razem - zrobisz im szkolenie :oklaski: Co do łożyska to też muszę zmienić, bo mi piska jak świerszcz w momencie jak silnik spadnie z obrotami poniżej 900 obr (np przy ruszaniu jak puszczam sprzęgło, a daję ciut mniej gazu). U Ciebie chyba też tak było ??? nie u mnie jest cisza za to wpadało w rezonans powyżej 2200 obr. - kiedyś słuchaliśmy tego na spociku, takie ciche dzwonienie ale mnie wku... niewiem tylko co zrobili z reflektorami że mam głęboko wciśnięte ... na 100% tak nie było wcześniej, a dzisiaj rano widze że zderzak z jednek strony trochę odstaje znowu mnie czeka wizyta na poprawkach
Rekomendowane odpowiedzi