Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] wkońcu cisza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśne odebrałem wagena z ASO ( ...skody :D )

wymieniono :

paski

napinacz

łożysko alternatora

cisza, mruczy jak zadowolony kociak

tyle że coś krzywo reflektory się chłopakom załozyły :wallbash: zawsze coś spier :rant:

Opublikowano

właśne odebrałem wagena z ASO ( ...skody :D )

wymieniono :

paski

napinacz

łożysko alternatora

cisza, mruczy jak zadowolony kociak

tyle że coś krzywo reflektory się chłopakom załozyły :wallbash: zawsze coś spier :rant:

Jak ja u siebie wymieniałem pasek wieloklinowy i napinacz to udało się wymienić bez zdejmowania przodu :dance:

W ASO jak później mi zmieniali raz jeszcze napinacz, bo zareklamowałem go, to powiedzieli, że trzeba rozbierać przód to nauczyłem ich jak to się robi bez zdejmowania to byli wielce zdziwieni (ASO Szewczyk).

Co do łożyska to też muszę zmienić, bo mi piska jak świerszcz w momencie jak silnik spadnie z obrotami poniżej 900 obr (np przy ruszaniu jak puszczam sprzęgło, a daję ciut mniej gazu). U Ciebie chyba też tak było ???

Opublikowano

nauczyłem ich jak to się robi bez zdejmowania

wow ...następnym razem pojedziemy tam razem - zrobisz im szkolenie :oklaski:

Co do łożyska to też muszę zmienić, bo mi piska jak świerszcz w momencie jak silnik spadnie z obrotami poniżej 900 obr (np przy ruszaniu jak puszczam sprzęgło, a daję ciut mniej gazu). U Ciebie chyba też tak było ???

nie u mnie jest cisza za to wpadało w rezonans powyżej 2200 obr. - kiedyś słuchaliśmy tego na spociku, takie ciche dzwonienie ale mnie wku... :rant:

niewiem tylko co zrobili z reflektorami że mam głęboko wciśnięte ... na 100% tak nie było wcześniej, a dzisiaj rano widze że zderzak z jednek strony trochę odstaje :rant:

znowu mnie czeka wizyta na poprawkach