skrzynia87bny Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich. W końcu się zebrałem i spisałem z plakietki w bagażniku dane wyposażenia mojego auta. Jedyne co to proszę o rozkodowanie tych chińskich znaczków hehe;P A więc co widnieje na tabliczce w bagażniku: M51 4UE 8RM BOA Q1A 5RG CBN OJE 5SL QQ1 1LZ GOC 1AC T5Z 8AV 3FC H6S 1G3 OYD 8GP JOL 2PG 1BC Proszę o rozkodowanie;)
kalik Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 M51 = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa 1,8 l 4UE = Lewo/prawo 8RM = 6 głoŚników (zwykłych) B0A = Poj. bez szczególnych krajowych wymogów techn. Q1A = Siedzenia normalne 5RG = Lusterko zewn.(konvex) z poszerzonym jarzmem str. prawa CBN = Nie znaleziono kodu. 0JE = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 QQ1 = Dodatkowe oŚwietlenie we wnętrzu 1LZ = Hamulce tarczowe przod G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.) 1AC = System przeciwblokujĄcy -abs- T5Z = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa 1,8 l litera kodowa 8AV = Without radio, with loudspeaker connections 3FC = Dach odsuwany/odchylany z napędem elektrycznym H6S = Opony 195/65 r 15 v 1G3 = Kolo zapasowe normalne zamiast dojazdowki 0YD = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 8GP = Alternator 50a J0L = Akumulator 2PG = Kierownica do inst.pod.powietrz. 1BC = Samochody rzĄdowe/specjalne
skrzynia87bny Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 dziekuje bardzo....odczuwam lekkie zaskoczenie, auto rzadowe?hehe:)
andy_sky Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 tak na przyszłość jakby kto potrzebował http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/kody-wyposazenia/
Goofy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) gdzie szukać tej naklejki w B6? , w bagażniku nie mam chyba ze pod plastikami, a i w KS brak naklejki Znaleziono: była naklejona pod tylną kanapą - czasmi konkretne sprzątanie na coś sie przydaje Edytowane 27 Czerwca 2015 przez lucjan0681e
Rekomendowane odpowiedzi