jocker01 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam! szukalem na forum ale nie znalazlem odpowiedzi na moje nurtujace pytanie, czy jezeli posiadam alarm typu cobra 7777 (taki mam pilot) to czy kluczyk typu scyzoryk o czestotlowsci 433,93MHz bedzie mozliwy do zakodowania aby otwieral moja niunie, czytalem o immo, dorabianiu grotu itd, ale to mnie zastanawia najbardziej, szukalem w instrukcji alarmu czy podaja tam czestotliwosc dzialania alarmu ale niestety takiej informacji nieznalazlem! Mam vaga i chetnie sie pobawie. jednak nieche wywalic kasy w bloto, jezeli kupie kluczyk z czystym grotem o numerze czesci 4d0 837 231. dziekuje za wszelka informacje! Pozdrawiam Jocker01[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 22:32 _________________________________________________no widze ze nikt nie ma na ten temat zdania? kupilem go dzis skonczyla sie aukcja, teraz pozostanie mi zabawa, i metoda prob i bledow, pozdrawiam Jocker01[br]Dopisany: 21 Grudzień 2007, 18:22 _________________________________________________Witam! w wigilijny poranek, dzis rano dotarl kluczyk do mnie! no i problem sie pojawil, jeszcze nie z kodowaniem, bo dzis nie bede mial czasu ale z samym grotem kluczyka, ja mam grot o oznaczeniu AH a grot w kluczyku jest HAA, a ebayu widze tylko HAA. Czy wie ktos gdzie mozna znalesc groty typu AH? Pozdrawiam i przepraszam ze troche poza tematem. ps. Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich.
adamq Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zapytaj TUTAJ. Może coś będą mieli...
Rekomendowane odpowiedzi