Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HP drukarka nie drukuje ze stron internetowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pacjent HP Photosmart C4700 series-nie drukuje wprost ze stron internetowych ,gotowych dokumentów-muszę dokument skopiowac do PDFa i wtedy wydrukuje,ale tylko jest problem z dokumentami ze stron internetowych-drukowanie,kopiowanie,czy skanowanie elementów z komputera,czy innych nośników-bez problemów :mysli:

sytem Vista 7 64bity-może to ma coś wspólnego :mysli:

Opublikowano

Jakiej przeglądarki używasz? Próbowałeś na innej przeglądarce? Próbowałeś na innym systemie? W ogóle jaki masz system? Windows 7 czy Vista?

Opublikowano
  • Autor

winda 7,na Viscie nie ma problemów,bo w laptopie siedzi i drukuje normalnie-na 7 jakoś nie chce...przeglądarka IE i na 7 i na Viscie :wink4:

Opublikowano

Spróbuj tego rozwiązania: http://support.microsoft.com/kb/973479 Być może pomoże. Niestety nie mam możliwości przetestowania tego rozwiązania. Nie mam żadnego windowsa pod ręką.

Dam sobie rękę uciąć, że gdybyś przerzucił się na Mozilla Firefox bądź Google Chrome, to Twój problem by zniknął.

Opublikowano
  • Autor

dzięki-spróbuję i dam zna :wink4:

Opublikowano

ja mam Chrome i W 7 64 bit + urządzenie wielofunkcyjne HP i drukuje bez problemu z laptoka

żona ze swojego laptoka z Vistą i Chrome też drukuje bez problemu z tego samego urządzenia :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czyli to moze być wina przeglądarki :cool1:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________zmieniłem przeglądarkę na Chrome-poszło od kopa-dzięki za sugestie :wink4: