adi311287 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam. Mam pytanie czy w miejscu zaznaczonym na foto powinno sie coś wyświetlać czy to jest tylko jakaś zaślepka? pozdro. http://img862.imageshack.us/i/zdjcie001i.jpg
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 U mnie też czarno ale jestem ciekaw czy ktoś tam coś ma?
adi311287 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wyswietlacz od aftomata aftomata? a co to?
marek_xtr Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 heh zgadza się a co kolego szukasz wyświetlacza do siebie? :gwizdanie:
adi311287 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 heh zgadza się a co kolego szukasz wyświetlacza do siebie? :gwizdanie: tak sie zastanawialem czy cos tam powinno wyswietlać. myslalem tez czy moznaby bylo ustawic tak zeby wyswietlalo tam predkosc tak jak moze to robic na panelu od climatronica... a pasowalby mi ten licznik z pełnym FISem czy musiałbym coś dokupic jeszcze?
marek_xtr Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a pasowalby mi ten licznik z pełnym FISem czy musiałbym coś dokupic jeszcze? Do pełnego fisa to chyba musiałbyś jeszcze manetkę zmienić z tego co się orientuję :gwizdanie:
adi311287 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a pasowalby mi ten licznik z pełnym FISem czy musiałbym coś dokupic jeszcze? Do pełnego fisa to chyba musiałbyś jeszcze manetkę zmienić z tego co się orientuję :gwizdanie: a tak to wpelni by juz dzialal?
dante0018 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a pasowalby mi ten licznik z pełnym FISem czy musiałbym coś dokupic jeszcze? Do pełnego fisa to chyba musiałbyś jeszcze manetkę zmienić z tego co się orientuję :gwizdanie: a tak to wpelni by juz dzialal? Montażowi FIS a jest poświęcony dość obszerny wątek. Tam się dowiesz wszystkiego
Rekomendowane odpowiedzi