PiotrekS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Panowie szybkie pytanko, które oponki lepiej kupić Fulda czy Pirelli? Mam okazję wybrać za dobre pieniążki, dodam że mam felgę 15. Zależy mi na jakichś szybkich radach Zależy mi na komforcie i przede wszystkim żeby ciche były.
Col Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zależy jaki model, ale Pirelli bardzo ślizgają na mokrym...
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 tu masz wątek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6630.0 Czytaj i tam pytaj.... i określ się jaki model itp..
PiotrekS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dobra dzięki, za chwilę, tam zajrzę. Zależało mi na szybkich radach, bo to gorąca sprawucha
pitman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zależy od modelu ale Pirelli są raczej twarde
PiotrekS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No właśnie model nie wiadomo jeszcze jaki wiem tyle, że będą to Fulda albo Pirelli. Chyba będę skłonny raczej ku Pirelli, tylko cholera, żeby za głośne nie były.
armando Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 pirelli p6 albo p7 i wcale na deszczu nie sa sliskie
Rekomendowane odpowiedzi