Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Subwoofer i wzmacniacz w rozsądnej cenie- co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na pooczatek zycze wesolych swiat

Wiec tak chcialem kupic do swojego auta jakis sprzet grajacy, samochod jest coupe mam radio jakies slabe mediona na cd 4x25 i do niego chcialbym dokupic jakis subwoofer i wzmacniacz na nowe radio narazie mnie niestac ale w najblizszym czasie planuje kupic jakies pioniera teraz budrzet mam do 400 zl za subwoofer i z 250 max na wzmacniacz i prosze was o pomoc jakie wybrac bo ja sie na tym nieznam prawie wcale czytalem o tym jak pociagnac kable ktoredy i co i jak ale niewiem jaki subwoofer i wzmacniacz i tu prosze o pomoc

Pozdrawiam

Temat poprawiony. Stylistyka....można się udusić czytając jednym tchem.

[cayenne]

Opublikowano

Na początek sprawdź czy to radio ma wyjścia RCA czyli popularny cinch by podłączyć wzmacniacz

Opublikowano

W opisie nic nie ma o wyjściach RCA. Te mediony są troszkę słabe do takich celów jak subwoofer, nie masz tam na bank regulacji bassu czy funkcji subwofer conrol, co daje konkurencja już w niskich modelach.

Opublikowano

Wyjście chinch jest przynajmniej tak pisze w opisie z linku "Wyjście Chinch Stereo" , a jeśli chodzi o wzmaka to najlepszym wyborem cena/jakość jest chyba CarPower602 ( http://www.allegro.pl/item287923565_wzmacniacz_carpower_hpb_602_3gratisy_gratis_wysyl.html ) do suba sie nadaje. A jeśli chodzi o suba to proponuje Ci najpierw kupić i podłączyć wzmaka a potem posłuchać kilku i dopiero wybrać pzdr :a4fan:

Opublikowano

zgadzam sie z grzanek85 ten carpower to calkiem przyjemne cudenko, a sub hmmm, w tej cenie mozesz pokusic sie o sony http://www.allegro.pl/item289504459_skrzynia_z_poteznym_basem_sony_1300w_nowa_sklep.html albo sam glosnik i skrzynie dorobic :th: