Gość bialyeg Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Otoz mam problem, podczas hamowania cos szoruje po obu stronach.. Czy są do wymiany tarcze czy klocki ? (klocki wymieniane rok temu)
WIŚNIA Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zdejmij koło i zobacz to się przekonasz
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Otoz mam problem, podczas hamowania cos szoruje po obu stronach.. Czy są do wymiany tarcze czy klocki ? (klocki wymieniane rok temu) Co to znaczy rok temu? Ile zrobiłeś km na tych klockach, jak wyglądały tarcze przed wymianą? Tak jak kolega wyżej sugeruje... Zerknij i zobaczysz co się dzieje... :gwizdanie:
Jakub555 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Może byc albo klocki albo tarcze albo to i to. Koledzy powyżej piszą dobrze,ściągnij koło a się dowiesz,,może tarcza sie skrzywiła itp,klocek się ukruszył itp I jaką masz firme klocków i tarcz bo to też bardzo ważne
Adamekx89 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja miałem to samo okazalo sie, ze tarcze i klocki do wymiany no ale zdejmij kolo i sam zobaczysz
Gość bialyeg Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A jaki koszt całkowity wymiany z obu stron tarcz i klockow ??
jacek28 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wszystkie koła Ci szoruja?przód czy tył?
kkam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 koledze tez szorowało, tylko ze w pasku b5, okazało sie, że z klocka zostały same blachy :gwizdanie:
Gość bialyeg Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 WIŚNIA - Co mnie allegro obchodzi ? Szoruje tylko przód jutro do mechaniora stawiam autko i sie zobaczy:)
Adamekx89 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja wymieniałem tarcze i klocki z przodu i z tyłu, kosztowalo mnie to 600zl
Jakub555 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A jaki koszt całkowity wymiany z obu stron tarcz i klockow ?? Zależy jaka firma różnie ale na zestaw dobrych firm to około 600-800zł ale kupisz też za wiele mniej Zależy co będziesz robił z autem w przyszłości , może warto zainwestować na te z górnej półki albo może założyć większe
WIŚNIA Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A jaki koszt całkowity wymiany z obu stron tarcz i klockow ?? o to,zobacz na allegro ile części (napewno taniej jak w warsztacie ) i albo sam wymień albo daj do mechanika choć wymiana takich części jest prosta jak
Gość bialyeg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Usterka naprawiona. były to klocki Temat do zamknięcia .
Rekomendowane odpowiedzi