Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no i o to chodzi ja sie moge podjac montazyku :) tylko trzeba bedzie ladnie wszystko ustalic :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i o to chodzi ja sie moge podjac montazyku :) tylko trzeba bedzie ladnie wszystko ustalic :)

wrcimy napewno dam znac bede mial ze soba taka mala babe jage i nie omieszka na pewno nas obfotgrafowac :tongue4: najbardziej nie moge sie doczekac poznac cioci Basi :slina::tongue4:
Opublikowano
  • Autor

hahahah a ty czasem nie masz Kobity ?? :) sie za cudzymi bedziesz uganial ?? :) a jak ma kogos ciotka ?? :)[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________zeby tam bez awantur bylo :P

Opublikowano

hahahah a ty czasem nie masz Kobity ?? :) sie za cudzymi bedziesz uganial ?? :) a jak ma kogos ciotka ?? :)[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________zeby tam bez awantur bylo :P

nie no mam kobite ciocia tez ma gacha ale czy to w czyms przeszakdza :decayed::tongue4: :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

hahahahaa gacha ma powiadasz ?? huh ;) nie no pewnie w niczym :D zalezy co sie ma na mysli :polew: :polew: :polew::naughty:

Opublikowano

wypicie kieliszeczek czysciochy :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a no chyba ze tak ;P ;) myslalem ze chcesz swirowac jarzebine :D:P:polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

Tomek startujecie ze strykowa - ale na WLKP czy bezpośrednio na miejsce :drunk: ???

Opublikowano

prosto na miejesce przez konin,inowrocalw,brzydgoszcz itd. :a4fan: :a4fan: a nie dasz rady z nami wystartowac ??? :mysli:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 21:16_________________________________________________

a no chyba ze tak ;P ;) myslalem ze chcesz swirowac jarzebine :D:P:polew: :polew: :polew::wink4:

nie no co ty by mnie slazoki zaciukaly jakims kilofem :polew: :polew:
Opublikowano

k...wa :wallbash: najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc d*pa zbita :( :( :(

Jakoś dam radę :confused4: przynajmniej tak myślę :mysli:

Jeszcze pomyślę jak jechać .

Opublikowano

k...wa :wallbash: najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc pupa zbita :( :( :(

no jak cos to pisz doWLKP oni mysle ze na 10 sie zbiora to moze do nich zdazysz doleciec albo gon nas chipa masz to dasz rade :tongue4:
Opublikowano

k...wa :wallbash: najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc pupa zbita :( :( :(

no jak cos to pisz doWLKP oni mysle ze na 10 sie zbiora to moze do nich zdazysz doleciec albo gon nas chipa masz to dasz rade :tongue4:

sam nie wiem :wallbash: żeby dogonić was może być problem - chyba sypnę na WLKP i szybciej ich dopadnę - tak myślę :mysli: :mysli:

Opublikowano

sam nie wiem :wallbash: żeby dogonić was może być problem - chyba sypnę na WLKP i szybciej ich dopadnę - tak myślę :mysli: :mysli:

no ponoc maja startowac ok 10
Opublikowano

no to chopaki nie zrobcie wstydu :gwizdanie: Bart... wolniej a dluzej :polew: :polew: :polew:

nie bój ziaby to już 4 ogólnopolski :naughty:

Opublikowano

Bart to jutro 6.30 na tej stacji sosnovec tak??

Opublikowano

tak :good:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________jednego z kutna może dołączymy po drodze

Opublikowano
:good: masz dla mnie jakis gadzet do przozdobienia wozu barwami klubowymi :tongue4::kox:
Opublikowano

widzisz Bart a taka zabawa cię ominie :tongue4:

Opublikowano

dobrze ze w czas sie wycofalem bo musial bym watroby do przeszczapu szukac dla siebie i aski :polew: