Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:doh1: :D[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 20:21_________________________________________________ale mam ochote na gorzałke, nic się nie szykuje teraz :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:doh1: :D[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 20:21_________________________________________________ale mam ochote na gorzałke, nic się nie szykuje teraz :gwizdanie:

A Miśki robią sobie teraz po kielichu :naughty: - oczekując na usta-usta :evil:

Opublikowano

nie pytam co będzie później :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

napisal przeciez wyzej w dobrej kolejnosci :P

Opublikowano

napisal przeciez wyzej w dobrej kolejnosci :P

:polew: :polew: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::tongue4: lape lub lapie za slowka ;)[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:08_________________________________________________kiedy robimy jakas sesje w parkingu podziemnym ?? :D
Opublikowano

no jak kiedy, w sobote i niedziele :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hmm w sobote to moze bym wydziergal czas ale jakos w dzien w niedziele 18 czy cos

;)[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:29_________________________________________________tylko musze popatrzec jak porobic dobre zdjecia bez dobrego oswietlenia :P

Opublikowano

seba ja się dostosuję - daj troszkę wcześniej znać aby przygotować furkę :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:30_________________________________________________wierzę w twoje umiejętności i aparat - foty będą na pewno bezbłędne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

seba ja się dostosuję - daj troszkę wcześniej znać aby przygotować furkę :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:30_________________________________________________wierzę w twoje umiejętności i aparat - foty będą na pewno bezbłędne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ja tez chce w koncu te zdjecia :decayed: trzeba BBS cyknac i kiere :naughty:
Opublikowano

ja tez chce w koncu te zdjecia :decayed: trzeba BBS cyknac i kiere :naughty:

ma się rozumieć :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheh no spoko ja moze gdzies podjade obczaje te parkingi w galerii w manu gdzie sa jeszcze ?? port lodz jest tam cos ?? bo nei mialem okazji jeszcze tam zajechac

Opublikowano

heheh no spoko ja moze gdzies podjade obczaje te parkingi w galerii w manu gdzie sa jeszcze ?? port lodz jest tam cos ?? bo nei mialem okazji jeszcze tam zajechac

w galerii sa na 100% ale w manu :mysli: chyba nie ma :chytry:
Opublikowano

w porcie łódź jest nieźle :good: ale nie wpuszczają aut z instalacją gazową - powaga, byłem wiem :no: :no:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________Tomek nie żebym się czepiał twojej furki :embarrassed:

Opublikowano

w porcie łódź jest nieźle :good: ale nie wpuszczają aut z instalacją gazową - powaga, byłem wiem :no: :no:

a z kad beda wiedziec czy ja mam gaz czy nie :gwizdanie: :tongue4:
Opublikowano

nikt tego nie sprawdza przy wjeździe :kox: ale przed wjazdem wisi info na ten temat - Kacha Matrixem bała się wjechać :decayed:

Opublikowano

leeeee to luzna guma ja i tak wlew od gazu mam tam gdzie wlew od wachy :kox:

Opublikowano

leeeee to luzna guma ja i tak wlew od gazu mam tam gdzie wlew od wachy :kox:

luźniutka :polew: :polew: :naughty: :naughty: nie ma siły abyś nie wjechał - parking pod Portem jest naprawdę :good: - oczywiście moim zdaniem

Opublikowano
  • Autor

ostatnio bylem w starej odlewni kotlow i radiatorow Fakora :)

i pstryknalem sobie cos takiego ;)

m3yv0.jpgm3FZr.jpgm3KYJ.jpgm3Ss9.jpgm4nT0.jpgm4vmr.jpgm4AlJ.jpgm4HQ9.jpgm4MPr.jpg

Opublikowano

chlopoki :kox: piszcie tylko gdzie kiedy i o ktorej dla mnie nie ma problemu :decayed::shocked: no to gratki kolego :notworthy: arcydzielo normalnie :good: