Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ooo a gdzie ten meczyk ??

nie pucuj tak bo dziure zrobisz :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oglądam przez program sopcast :wink4: a spis meczy jest na stronce soccer-live.pl

do przerwy Real 0:0 niezbyt ciekawy mecz, a raczej wynik :tongue4:

jutro może załape się na sesje zdjęciową więc trzeba było umyć maleńką :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

no właśnie gdzie ten meczyk - lecę po kanałach i nie widzę :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

oo prosze jaka sesje zdjeciowa ? i podzielisz sie rezultatem mamy nadzieje :D

Opublikowano

no właśnie gdzie ten meczyk - lecę po kanałach i nie widzę :wallbash: :wallbash:

jest przerwa to jak chcecie oblookać drugą połowę czy w ogóle jakieś mecze to zapraszam na soccer-live.pl

sciągacie z tej stronki program sopcast i wybieracie z listy dni tygodnia dany meczyk i tam macie kolumne sopcast i klikacie z jakiej stacji chcecie oglądać meczyk i heja banana :naughty:

taki krótki instruktaż ;]

Opublikowano
  • Autor

no dobra lepiej mow co z sesja :D

Opublikowano

oglądam przez program sopcast :wink4: a spis meczy jest na stronce soccer-live.pl

do przerwy Real 0:0 niezbyt ciekawy mecz, a raczej wynik :tongue4:

jutro może załape się na sesje zdjęciową więc trzeba było umyć maleńką :naughty: :gwizdanie:

Tobi maleńką trza zawsze pucować a jutro Seby nie będzie więc fotki tylko takie narmalne np. z Sony DSC-H10 - uwierz mi szału nie ma :no: :no:

chyba że czegoś nie wiem :mysli: :mysli:

Opublikowano

a z pewnym klubem vag być może :wink4: ale nie wiem czy w ogóle dam rade przybyć na nią :mysli: jak będzie czym to podziele się hehe

Opublikowano
  • Autor

a gdzie sesja co jak po co wezn ladnie sie podziel to zrobimy swoja :D

Opublikowano

a z pewnym klubem vag być może :wink4: ale nie wiem czy w ogóle dam rade przybyć na nią :mysli: jak będzie czym to podziele się hehe

Tobi jest okazja to działajmy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no dokladnie :)

Opublikowano

jak podbije na sesje tą co mam zamiar to podziele się zdjęciami niech Wam będzie :naughty::wink4: bez komentarza póki co :cool1:

Opublikowano

Rozumiem że na sesji będą same B8 :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mariusz powiem Ci ze pasta naprawde dala rade musze sobie ja kupic tez bo mam sporo mniejszych zadrapan i myslalem ze nie da rady ich usunac a tu widze ze to cuda robi :D

AYgeS.jpgAYqdr.jpgAYvcJ.jpg a to taki bonus :)

Opublikowano

niestety nie, raczej passaty i golfy :tongue4:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________

Mariusz powiem Ci ze pasta naprawde dala rade musze sobie ja kupic tez bo mam sporo mniejszych zadrapan i myslalem ze nie da rady ich usunac a tu widze ze to cuda robi :D

rkwon to Twoje autko :? czemu nie pomalowałeś dokładek w kolor nadwozia :? :wink4: i jak dla mnie to ta czarna maska tak nie do końca, ale kwestia gustu oczywiście :wink4:

dokadkacupra.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jak sądzicie ta dokładka od Cupry podejdzie do A4 B8 :?: chodzi mi zwłaszcza mniej więcej o ten łup i mniej więcej czy da się ją dołożyć w taki sposób zeby to wyrezać jakos w miare fajnie, a nie jakoś lipnie troche :gwizdanie:

Opublikowano

Seba dla mnie gites majonez :good: :good: ale faktycznie bez machy :kox: :kox: ale to rzecz gustu - nie wiem czy nie zrobię czegoś takiego w realu :mysli: :mysli: :mysli: - naprawdę !!!!![br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:11_________________________________________________Seba ale dach miał być też w macie - czy ja już nie dowidzę :drunk: :drunk: w sumie coś już był więc może tak być :kox: :kox:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:18_________________________________________________

niestety nie, raczej passaty i golfy :tongue4:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________

rkwon to Twoje autko :? czemu nie pomalowałeś dokładek w kolor nadwozia :? :wink4: i jak dla mnie to ta czarna maska tak nie do końca, ale kwestia gustu oczywiście :wink4:

dokadkacupra.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jak sądzicie ta dokładka od Cupry podejdzie do A4 B8 :?: chodzi mi zwłaszcza mniej więcej o ten łup i mniej więcej czy da się ją dołożyć w taki sposób zeby to wyrezać jakos w miare fajnie, a nie jakoś lipnie troche :gwizdanie:

Kurcze albo mi się wydaje, albo gdzieś na forum widziałem rezanie w właśnie od Cupry i nie wyglądało to źle :good: :good:

Opublikowano

ja się nie zgadzam :kox: nie chcę takiego auta :foch::rant::foch:

Opublikowano
  • Autor

hahahah :D

no wlasnie ja tez cos widzialem w temacie o tym co Mariusz mowi tylko gdzie ... :)

Opublikowano

To jest nasze autko ale .... - sorki misiu :decayed: :gwizdanie: :gwizdanie: Zakochasz się jak zobaczysz w "realu"