Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest nasze autko ale .... - sorki misiu :decayed: :gwizdanie: :gwizdanie: Zakochasz się jak zobaczysz w "realu"

mówicie o autku rkwon :?: :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie nei to autko Mariusza i Kasi :)[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:51_________________________________________________moje jest niebieskie ;)

Opublikowano

Tobi to autko moje i @kachnazgierz :wink4: zaczynam pracować na przekonaniem mej małżonki aby na wiosnę tak wyglądało :evil: albo wcześniej jak się uda :evil:

Opublikowano

Tobi to autko moje i @kachnazgierz :wink4: zaczynam pracować na przekonaniem mej małżonki aby na wiosnę tak wyglądało :evil: albo wcześniej jak się uda :evil:

aaaaaa sorrry :wink4::tongue4: już % działają hehe :gwizdanie:

no tak tak jak powiedziałem, mi tak średnio się widzi ta maska na czarno, ale to zależy już od Twojej/ Waszej wizji :naughty: :gwizdanie:

pomalowałbym dokładki w kolor, z plusów to jesio felga jeśli taka jest rzeczywiście to oks :cool1:

Opublikowano

Tobi to org. więc porównaj :naughty:

6Z8yA.jpg

Opublikowano

no to ja bym przy niej pomalował tylko dokładki te u dołu no i felga czarna ok :wink4:

ide w kime, jutro będzie się działo pozdro :wink4:

jak to piszecie PSTRYK

Opublikowano
  • Autor

PSTRYK pisze tylko soba ktora idzie ostatnia spac i gasi swiatlo na forum wiec nie gas jeszcze

bo ja nie spie a nie chce sobie zebow wypi#$#@$#@ po whiskey o jakas belke na stronie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

exactly :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mariusz moze jakis bęc ?? :D bo ja mam co :D

Opublikowano

nie nei to autko Mariusza i Kasi :)[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 21:51_________________________________________________moje jest niebieskie ;)

nie niebieskie, tylko ... jak to było? błękitny lazur ? :mysli:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 22:16_________________________________________________

exactly :kox:

misiek, pisz no po polsku po nie kumam tych twoich zagramanicznych mądrości :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no i grzdyl polecial :D

lazurowy metalic :D:decayed::naughty:

Opublikowano

exactly znaczy dokładnie :wink4: kochanie :naughty:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________no i u mnie też :wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

heehe

6FFli.jpg

ja osobiscie czarne felgi czarny dach taaaaaaaaaaaaaaaak :good: :good: mi sie jeszcze czarna maska podoba :)

no ale to kwestia gustu :) zerknij jak cos zapodawaj temat zrobimy :D pomozecie ?? pomozemy :D

Opublikowano

może tez sie przyłącze :beer1:

zawsze w grupie raźniej :lol1:

jeżeli moge sie wtrącić :pleasantry: osobiscie czarny dach i felgi w kolorze grafitowym mi podoba

Opublikowano

Jak dla mnie i to chyba tylko poprzednie fele - czyli BBS i lusterka w kolor nadwozia :mysli: :mysli: te fele które ma w tej chwili to takie jak są - bez zmiany koloru

Tak delikatnie zaproponuję - może po kruku tzn. PYK wink4

chriss ku tobie również PYK :good: :good:

Opublikowano

no to :drinks:

jeżeli moge sie wtrącić :pleasantry: osobiscie czarny dach i felgi w kolorze grafitowym

czarne fele jak dla mnie są takie bezpłciowe chyba ze z jakims dodatkami chrom czy czerwień

Opublikowano

każda podpowiedź jest cenna na wagę złota - Seba fele w kolorze grafit :naughty: :naughty:

To co znowu ja zaproponuję - PYK :wink4:

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 22:41_________________________________________________Pany idę zrobić sobie jakiegoś kurczaka z rożna :naughty: :naughty: tzn. zupkę "dobze dobze" - żonka w pracy to nic nie poda dobrego :no: :no:

Opublikowano

panowie :drinks: zdrowie pań :nabijasie:

Opublikowano
:nabijasie: dobrze że nie ma ich między nami :nabijasie: bo chyba nie pozwoliły by nam tak siedzieć :mysli:
Opublikowano

hehehe no :polew: :polew: :polew:

Mariusz ale myślisz nad takim modem auta w realu :mysli:

chyba nie będziesz malował tylko oklejał folią :mysli:

pyk :drinks: