Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam radę, będę pił z Michałem - szkoda że nie umoczycie "dziubków" - śliwowica :slina: :slina: :naughty: :naughty: :naughty:

:slina: kurde moze jednak kogos znajde :mysli: ale nie zanm jakies zaufanje osoby ktorej dalbym poprowdzic Adunike :disgust:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Swoją drogą mam nadzieję ze jeszcze coś się wyklaruje i będziecie mogli Pyknąć jednego i drugiego i ............ :drunk:

Opublikowano

Swoją drogą mam nadzieję ze jeszcze coś się wyklaruje i będziecie mogli Pyknąć jednego i drugiego i ............ :drunk:

no kurcze Ewa jutro idze na czipendejlow :cool1: to ona odpada a kolegi zadnego nie wezme bo pewnie tez gdzies beda lojc :wallbash:
Opublikowano

Chcesz to podjade po CIebie a wrocisz z Misiami

Opublikowano

nie no pojade swoim :wink4: musze zaprezentowac samochod :polew:

Opublikowano

no kurcze Ewa jutro idze na czipendejlow :cool1: to ona odpada a kolegi zadnego nie wezme bo pewnie tez gdzies beda lojc :wallbash:

na jakich czipendejlów :?: :?: :?: :?: :?:

może się okazać że będzie lepsza impreza niż z niezorganizowanymi klubowiczami A4 :boobs::banan::banan1::banan2::boobs::banan3::beach::radocha::buhaha::boobs::drunk:

Opublikowano

jak tam chcesz

Opublikowano

na jakich czipendejlów :?: :?: :?: :?: :?:

może się okazać że będzie lepsza impreza niż z niezorganizowanymi klubowiczami A4 :boobs::banan::banan1::banan2::boobs::banan3::beach::radocha::buhaha::boobs::drunk:

w klubie Antract :gwizdanie: panie maja impreze za darmoszke wejscie,drinki i tancza wydepilowane gory miecha :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:43_________________________________________________

jak tam chcesz

tak wlasnie chce :cool1:
Opublikowano

słuchajcie czy mam kupować kiełbaskę - czy każdy kupuje samemu :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano

to jeszcze nie kupiona :shocked::wink4:

Opublikowano

słuchajcie czy mam kupować kiełbaskę - czy każdy kupuje samemu :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kasia szkoa zachodu niech kazdy cos sobie kupi :gwizdanie: albo jak bedzie na manu mozna szybko wleciec i cos kupic :gwizdanie:
Opublikowano

najświeższa będzie jutro raniutko :naughty: :naughty: dodatkowo weźmiemy ze sobą "całą zastawę"

grilla też weźmiemy ze sobą :good: :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:55_________________________________________________

Kasia szkoa zachodu niech kazdy cos sobie kupi :gwizdanie: albo jak bedzie na manu mozna szybko wleciec i cos kupic :gwizdanie:

Tomcio, nie mieszaj już :!: :!: :!: :!:

Opublikowano

to jeszcze nie kupiona :shocked::wink4:

Bart komputra wez bo trzeba tego mojego czolga podlaczyc ok ??? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:57_________________________________________________

najświeższa będzie jutro raniutko :naughty: :naughty: dodatkowo weźmiemy ze sobą "całą zastawę"

grilla też weźmiemy ze sobą :good: :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:55_________________________________________________

Tomcio, nie mieszaj już :!: :!: :!: :!:

przepraszam :embarrassed:
Opublikowano

nie ma za co :polew: :polew: faktycznie niech Kasia kupi - podjęła się w sumie :kox: kupi na tyle dużo że wystarczy dla wszystkich

Opublikowano

nie ma za co :polew: :polew: faktycznie niech Kasia kupi - podjęła się w sumie :kox: kupi na tyle dużo że wystarczy dla wszystkich

:notworthy: dziekujemy :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

A ha - ty nie przepraszaj tylko kierowcę załatwiaj :naughty: :naughty:

Opublikowano

bedzie gitarra :good: cos wykminie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mhm czyli kielbaska bedzie ogolna i skladka tak ?:) ok w sumie mialem kupic z rana ale ok :D nie ma problemu ja sie dostosje :D

i oczywiscie bede z piciem to zobaczymy jak bedzie :D nie mowie nie ;)

Opublikowano

tak Seba, my wszystko kupimy, spokojna twoja potargana :wink4:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 21:14_________________________________________________GENERALNIE DLA PRZYJEZDNYCH RÓWNIEŻ :wink4: - piszę jakby ktoś czytał z poza łodzi :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 21:16_________________________________________________tylko grzecznie mi na tym jutrzejszym grilu, żeby nie było .....

http://c.wrzuta.pl/wi13633/b91dc2f800197ca3469f9bcb/0/udana%20impreza

http://fajne-zdjecia.pl/impreza-u-kazika

Opublikowano
  • Autor

aparat bedzie takze :D moze moze :D