Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odnośnie browarka to jestem :wink4: :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to bec :polew: :polew:

Opublikowano
:drunk:
Opublikowano

A se wypije na te smutki :disgust:

:drinks:

Opublikowano

Kimi nie smuć się - jakoś to będzie, jeszcze zainstalujemy tą Etkę :wink4: :wink4: :drinks:

Opublikowano

Kimi nie smuć się - jakoś to będzie, jeszcze zainstalujemy tą Etkę :wink4: :wink4: :drinks:

No, to na pewno... :disgust:

Coś zjebałem, muszę jeszcze raz nagrać tę płytę, może się jakieś gówno nie nagrało?

Opublikowano

No, to na pewno... :disgust:

Coś zjebałem, muszę jeszcze raz nagrać tę płytę, może się jakieś gówno nie nagrało?

ewentualnie jest tak jak Tomek mówił, że na lapku nie chodzi - jutro sprawdzę na stacjonarnym :good: :good:

Opublikowano

Już wiem, co się nie nagrało... :disgust:

Jaka ze mnie d*pa wołowa...

Tu jest jeszcze jakis crack czy coś

[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 22:48_________________________________________________Fak!!!

Nagram jeszcze raz

[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 22:50_________________________________________________Także nie sprawdzaj, bo i tak nie pójdzie.

Nagram i podrzucę Ci drugą płytę.

[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 22:54_________________________________________________Kiedy będą foty... ? :confused4:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:01_________________________________________________I gadam sam do siebie jeszcze na dodatek... ;(

Opublikowano

jestem jestem [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:04_________________________________________________ale browarek już skończyłem i zaraz idę w "kimonko"

Opublikowano

jestem jestem [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:04_________________________________________________ale browarek już skończyłem i zaraz idę w "kimonko"

:D

Ja mam do zaliczenia jeszcze jedną Mariolke, własnie ją ładnie "rozebrałem" od góry... :D

Opublikowano

świntuchy .... :decayed:

Opublikowano

:D

Ja mam do zaliczenia jeszcze jedną Mariolke, własnie ją ładnie "rozebrałem" od góry... :D

:naughty: :naughty: smacznego - spadam, narka :hi:

Opublikowano

no to zdrówko :beer1:

[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:12_________________________________________________tez juz jestem po browarku

czas chyba na pierzynke :tongue4:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:13_________________________________________________Kimi co ty masz za Etke -jakąś skomplikowaną wersję :naughty:

Opublikowano

no to zdrówko :beer1:

[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:12_________________________________________________tez juz jestem po browarku

czas chyba na pierzynke :tongue4:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:13_________________________________________________Kimi co ty masz za Etke -jakąś skomplikowaną wersję :naughty:

Nie nie, tylko kijowo ją wypaliłem, i nie chciała dziwka zaskoczyc :disgust:

Opublikowano

ale coś wspominałeś ze jakąś nowoczesna Tak

Opublikowano

7.2

Ale nagrałem ją bez cracka, a tam jest jakiś program, który coś tam emuluje, i bez tego nie działa :disgust:

Opublikowano

z automatycznymi aktualizacjami tak :mysli: a nie masz problemów z tymi aktualizacjami ???[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:22_________________________________________________

7.2

Ale nagrałem ją bez cracka, a tam jest jakiś program, który coś tam emuluje, i bez tego nie działa :disgust:

a ha :mysli:

Opublikowano

Aktualizacje to wcale nie działają.

Chodzi o jakiś emulator chyba wirtualnego dycku, coby się wogóle uruchomiła

Opublikowano

emulator to jest potrzebny by zainstalować chyba z obrazu płyty :mysli:

a jak masz płytę wypalona fizycznie to nie jest juz potrzebny zaden emulator dysku[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:32_________________________________________________nie ważne jak by sie nie chciała zainstalować to mogę udostępnić stabilna wersje bez żadnych wodotrysków :cool1:

Opublikowano

O, no widzisz.

A ja dzisiaj naraziłem się na smieszność, gdy moja wspaniała ETKA 7.2 nie dała się zainstalować... :(