Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bom dia :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siemano wlasnie wrocilem ;) kurna jeszcze tylko te #@$ 150 klockow do warszawy i piwello ;) zdjecia beda poznym wieczorem jak dojade i sie ogarne :)

no nic lece szerokosci :P

Opublikowano

no to szerokości Seba życzę ja właśnie ze stolycy wróciłem tylko ze leciałem na Kraków,a jutro wracam do łodzi :good:

Opublikowano

siemano wlasnie wrocilem ;) kurna jeszcze tylko te #@$ 150 klockow do warszawy i piwello ;) zdjecia beda poznym wieczorem jak dojade i sie ogarne :)

no nic lece szerokosci :P

Trzymam Cię za słowo :D

Szerokości, bo pewnie ciasno będzie na dojazdowych do Wawy :mysli:

Opublikowano

pany wybijcie sobie Etke na lapku z głowy

Opublikowano

emulator to jest potrzebny by zainstalować chyba z obrazu płyty :mysli:

a jak masz płytę wypalona fizycznie to nie jest juz potrzebny zaden emulator dysku[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 23:32_________________________________________________nie ważne jak by sie nie chciała zainstalować to mogę udostępnić stabilna wersje bez żadnych wodotrysków :cool1:

czyli że :mysli: będę miał dwie wersje :dance: :dance: :dance: :drool: :drool: :drool:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________

to samo Kimiemu klarowałem ale nie chciał słuchać :wallbash:

Opublikowano

po 2h mu przejdzie :polew:

Opublikowano
  • Autor

odpowiedz uzasadnij w minimum dwoch zdaniach zlozonych :D i ile dajesz jak ja zainstaluje na lapku ?? :D:P[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________a wogole dolecialem bylo luzno jak przy sraczce :D

Opublikowano

odpowiem w 3 słowach:

- próbowałem u siebie

:tongue4:

Opublikowano

odpowiem w 3 słowach:

pier**licie głupoty[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:29_________________________________________________a, to dwa słowa :D

[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:29_________________________________________________Kurna, zesram się, a uruchomię Mariuszowi tą ETKĘ :disgust:

[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:30_________________________________________________pisałem wczoraj, że na płycie nie wypaliłem takiego cracka.

Ten crack uruchamia w tle usługę systemową, która jest wymagana do uruchomienia tejże ETKI, którą ja posiadam.

Sprawdziłem to na stacjonarnym, na którym mam ją zainstalowaną.

Więc kwestia na ten moment rozbija się o uruchomienie tej usługi na laptopie Mariusza

Opublikowano
  • Autor

a ja zaraz zainstaluje etke u sieb ie na lapku :D ina dajta mi chwila :P

Opublikowano

a ja zaraz zainstaluje etke u sieb ie na lapku :D ina dajta mi chwila :P

Zdjęcia wrzuć... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

a wogole to pyk :P [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:35_________________________________________________wstawie dzisiaj obiecuje tylko pozniej bo dotarlem dopiero musze naprawci prysznic i kran ;)

Opublikowano

a wogole to pyk :P [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:35_________________________________________________wstawie dzisiaj obiecuje tylko pozniej bo dotarlem dopiero musze naprawci prysznic i kran ;)

:polew:

Co sie będziesz kąpał...

Szkoda czaasu...

:decayed:

Opublikowano

Nie kłucić sie :naughty: ja mam Etke na lapku już prawie dwa lata i zadnych problemów nie mam i pracuje nawet na Viście :tongue4: :tongue4:

odpowiem w 3 słowach:

- próbowałem u siebie

:tongue4:

Sorry Bartek ale to oznacza jedno albo Etka do d*p.. albo lapek

Opublikowano

jaką wersją dysponujesz :mysli:

Opublikowano

odpowiedz uzasadnij w minimum dwoch zdaniach zlozonych :D i ile dajesz jak ja zainstaluje na lapku ?? :D:P

Bartek to mówisz że coś zarobiłem :mysli:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________mam taką co nam wszystkim w zupełności wystarczy :polew: :polew: :polew: do naszych bryk oczywiście :good:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:26_________________________________________________Bartek słyszałem że dysponujesz garażem,bo by przydało się płyn hamulcowy wymienić :mysli: można sie do ciebie uśmiechnąć kiedyś :wink4:

Opublikowano

jeśli u mnie zaskoczy 7.1 lub 7.2 to już zarobiłeś :naughty:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:29_________________________________________________wole jak się panienka uśmiecha i puszcza oczko :kox:

Opublikowano

a 7 może być :mysli: spoko wystarczy

chyba ze laptok jest słaby :mysli:

Opublikowano

to trzeba sprawdzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:32_________________________________________________bo mam stare próchno :tongue4: