Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 hehhe my przebijamy opony jak ktos na spoty sie nie stawia :polew: ujecia nie trudne do strobienia potrzebna fajna kamera z szerokim katem i mozna sie bawic ja sie ogoleni zajmuje takimi pierdolami wiec chetnie podlubie mam wiele fajnych pomyslow i projektow tylko ciagle brak czasu na ich realizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 moze i nie mamy takich wypasionych aut ale montaz filmu ujecia i ogolnie calosc do takiego celu chcialbym dojsc wogole wszystkie filmy z tej serii sa kosmiczne sa dla mnie wzorami i bede za nimi biegl dokładnie o to chodzi... nic dodać nic ująć....widzę, że masz Sebek bardzo dobre spojrzenie na ten temat... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 nie ma to jak zostawic konkurendje w d*pie 10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszym Kimi 56 Hugo 29 PABLO 29 -makaveli- 28 Miszka82 24 Panton 22 tgkone 21 rkwon 19 jozek726 18 Musashi 17 10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu Kimi 467 slepy 321 rkwon 320 diman 236 akjam 209 Cuber 205 Pucek 202 Guregoru 201 robert. 196 -makaveli- 194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 moze i nie mamy takich wypasionych aut ale montaz filmu ujecia i ogolnie calosc do takiego celu chcialbym dojsc wogole wszystkie filmy z tej serii sa kosmiczne sa dla mnie wzorami i bede za nimi biegl dokładnie o to chodzi... nic dodać nic ująć....widzę, że masz Sebek bardzo dobre spojrzenie na ten temat... :> a jak pewnie juz wszysyc widzieli poza Toba kiedys poczynilem cos takiego ;P[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 23:17_________________________________________________Kimi jaka masz kamere ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 dobry sprzęt by się przydał (kamera) no i oczywiście w HD film musi być zrobiony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 dobry sprzęt by się przydał (kamera) no i oczywiście w HD film musi być zrobiony.... tylko i wylacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ojj, taką małpkę JVC, nic szczególnego, nawet lampy nie ma [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________ 10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszymKimi 56 Hugo 29 PABLO 29 -makaveli- 28 Miszka82 24 Panton 22 tgkone 21 rkwon 19 jozek726 18 Musashi 17 10 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu Kimi 467 slepy 321 rkwon 320 diman 236 akjam 209 Cuber 205 Pucek 202 Guregoru 201 robert. 196 -makaveli- 194 Jestem legendą :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dobry ten filmik Sebek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 kurde taka kamerke z fajnym katem 135 stopni mozna miec za 1500 zl sportowa z mocowaniami uchwytami do roznych powierzchni typu np blotnik samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 coś niewiele.... co by nie powiedzieć bardzo mało.... a co ona ma za obiektyw...? (zakładam, że FullHD daje radę...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To ja może jednak nie będę zabierał jutro swojej, bo widzę, że to nie ta półka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 http://www.vholdr.pl/15,kamera_vholdr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Seba a Ty ten filmik wtedy moj ze slizgania przelaczyles na 1080 ? bo mowiles ze nie bylo w hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To ja może jednak nie będę zabierał jutro swojej, bo widzę, że to nie ta półka :gwizdanie: tyle ze ja to jej nie mam przeca dalem troche d*py chociaz nie wiedzialem o tym jak kupowalem aparat w sierpniu moglem sie wstrzymac 2 mieisiace i teraz mialbym jeszcze lepsza sonke z filmami fullhd :wallbash: za niewiele wieksze pieniadze :wallbash: [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 23:39_________________________________________________ Seba a Ty ten filmik wtedy moj ze slizgania przelaczyles na 1080 ? bo mowiles ze nie bylo w hd hmm nie no w sensie ze to co wstawiles na yt nie wygladalo na fullhd jakos to dziwnie skompresowalo moze trzeba skompresowac to u siebie na kompie i dopiero wtedy wstawic na yt nie wiem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Seba a Ty ten filmik wtedy moj ze slizgania przelaczyles na 1080 ? bo mowiles ze nie bylo w hd On się chyba z automatu uruchamia w 1080, jak dobrze kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zrobie jak bedzie jasno i wrzuce tylko ze strasznie wielkie te pliki wali :} 10s 30 mega[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 23:40_________________________________________________ On się chyba z automatu uruchamia w 1080, jak dobrze kojarzę no wlasnie nie mi sie zalaczylo w 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zrobie jak bedzie jasno i wrzuce tylko ze strasznie wielkie te pliki wali :} 10s 30 mega[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 23:40_________________________________________________ On się chyba z automatu uruchamia w 1080, jak dobrze kojarzę no wlasnie nie mi sie zalaczylo w 360 No nie będę się spierał, bo nie pamiętam dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja tak z ciekawosci po prostu zajzalem :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 http://www.vholdr.pl/15,kamera_vholdr.html nie za wiele popisali.... ale jak fullHD daje radę 30klatek to nie jest źle... karta 16..więc trochę czasu zmieści... w sumie ciekawa alternatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi