Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Długi weekend - dzień drugi :D

Valentina%20Vaughn.jpg

Ślicznusia jest :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Długi weekend - dzień drugi :D

Valentina%20Vaughn.jpg

Ślicznusia jest :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tzn. ze masz wolne a ja musze byc w pracy :disgust:
Opublikowano

Niom, dokładnie :tongue4:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 09:25_________________________________________________

Dobra, trzeba ruszyć dupke, bo mimo, że wolne, to zakupy muszę zrobić :disgust:

A potem zabieram się za rezanko grilla :dance:

Jeszcze jak będe w OBI, pomyślę nad folią, bo widziałem, że chłopaki też folią oklejali :mysli:

To może wtedy od razu polecę ramkę na konsoli środkowej (tam, gdzie jest radio i klimatronic).

Jakbym znalazł imitację karbonu - to biorę od razu :D

Opublikowano

Niom, dokładnie :tongue4:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 09:25_________________________________________________

Dobra, trzeba ruszyć dupke, bo mimo, że wolne, to zakupy muszę zrobić :disgust:

A potem zabieram się za rezanko grilla :dance:

Jeszcze jak będe w OBI, pomyślę nad folią, bo widziałem, że chłopaki też folią oklejali :mysli:

To może wtedy od razu polecę ramkę na konsoli środkowej (tam, gdzie jest radio i klimatronic).

Jakbym znalazł imitację karbonu - to biorę od razu :D

:przebiegly:
Opublikowano

Chłopcy, a dacie radę się w niedzielę się zespocić troszkę wcześniej? :mysli:

tak o 17:00, albo nawet o 16:30? :cool1:

Opublikowano

myslem ze tak chociaz nie bede sie odzywal za wsyztskich :gwizdanie:
Opublikowano

U mnie "no problemo" :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

bo po 18:00 to będę się zwijac na śląsk :gwizdanie:

Opublikowano

nie ma który radia concerta II na zbyciu :gwizdanie:

Opublikowano

myślę, że damy radę na 17:00.... na 16:00 też bym dał radę spokojnie więc jak coś.... :gwizdanie:

Opublikowano

myślę, że damy radę na 17:00.... na 16:00 też bym dał radę spokojnie więc jak coś.... :gwizdanie:

:good:

Opublikowano

Dzisiaj rano wykręciłem przepustnicę, przepływkę...... wymyłem dokładnie pędzelkiem i rozpuszczalnikiem nitro....powycierałem, skręciłem wszystko.... adaptacje zrobiłem bez VAGa (przekręca się stacyjkę i czeka 1.5min by została dokonana adaptacja przepustnicy.....ponownie się wyłącza i włącza....czeka się już 10s... zapala i po adaptacji). Po odpaleniu zgasła ikonka żółtego silnika "check engine" :drool: :dance::thumbup: i została tylko kontrolka ESP, która po przejechaniu 200m zgasła sama..... :wink4: przeleciałem się po Włókniarzy :evil: i obroty nie falują.... ładnie i płynie ciągnie na zimnym silniku więc jest za***iście. :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Dzisiaj rano wykręciłem przepustnicę, przepływkę...... wymyłem dokładnie pędzelkiem i rozpuszczalnikiem nitro....powycierałem, skręciłem wszystko.... adaptacje zrobiłem bez VAGa (przekręca się stacyjkę i czeka 1.5min by została dokonana adaptacja przepustnicy.....ponownie się wyłącza i włącza....czeka się już 10s... zapala i po adaptacji). Po odpaleniu zgasła ikonka żółtego silnika "check engine" :drool: :dance::thumbup: i została tylko kontrolka ESP, która po przejechaniu 200m zgasła sama..... :wink4: przeleciałem się po Włókniarzy :evil: i obroty nie falują.... ładnie i płynie ciągnie na zimnym silniku więc jest za***iście. :good: :good: :good: :good:

:good: :good: :good: :good:

A u mnie d.u.p.a wielka :kwasny:

Nie dość, że nie dostałem nigdzie podkładu pod lakier do tworzyw, to jeszcze jakiś chooj zarysował mi na parkingu pod marketem zderzak:

07012011.jpg

Trochę wytarłem, ale rysy zostały :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

07012011_001.jpg

I Ada zamiast stać się dzisiaj piękniejsza, to zbrzydła :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Chyba daruję sobie malowanie tego grilla i uzbieram kaskę na grill od S4. Nie będę się bawił w jakieś rzeźby, i tak mam w planach wymianę grilla i zdrezaka na S-kowy.

Opublikowano

ehhhh...... takie akcje są najbardziej ch u j o w e ..... a z tym grillem od S4 to zdecydowanie lepszy pomysł... hmmmm.... straszna c**jnia z tym zderzakiem :confused4:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 13:41_________________________________________________Kimi woskiem koloryzującym może by to uratował... a przynajmniej zrobić, że by praktycznie nie było tego widać.... :mysli: lub woskiem z jakąś zasraną nanotechnologią... on naprawdę robi cuda... w niedzielę na spota zabiorę to możemy zobaczyć jak by to wyszło (zostało mi jeszcze trochę tego kosmicznego wosku) :cool1:

Opublikowano

ehhhh...... takie akcje są najbardziej ch u j o w e ..... a z tym grillem od S4 to zdecydowanie lepszy pomysł... hmmmm.... straszna c**jnia z tym zderzakiem :confused4:

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 13:41_________________________________________________Kimi woskiem koloryzującym może by to uratował... a przynajmniej zrobił, że by praktycznie nie było tego widać.... :mysli: lub woskiem z jakąś zasraną nanotechnologią... on naprawdę robi cuda... w niedzielę na spota zabiorę to możemy zobaczyć jak by to wyszło (zostało mi jeszcze trochę tego kosmicznego wosku) :cool1:

O, no to byłoby super :good: :good: :good:

Dziękuję :notworthy: :notworthy: :notworthy:

A co do tych akcji - masz rację, pieprzyć półśrodki, jak coś robić, to porządnie.

Opublikowano

dzisiaj walnę wosk do bagażnika by nie zapomnieć (ostatnio jestem dobrze zakręcony) i jak nim pierdolniemy to będzie dobrze.... zaufaj mi. :wink4:

Opublikowano

dzisiaj walnę wosk do bagażnika by nie zapomnieć (ostatnio jestem dobrze zakręcony) i jak nim pierdolniemy to będzie dobrze.... zaufaj mi. :wink4:

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 13:54_________________________________________________

O, tak by Ada wyglądała z grillem od RS4 B5 i zderzakiem od S4 B5:

DSC05.JPG

Opublikowano

to kupuj i koniec ;)

To jeszcze nie teraz. W tym roku najważniejsze jest dla mnie doprowadzenie do stanu bardzo dobrego pod względem mechanicznym oraz wymiana zawieszenia, ewentualnie felg, jak starczy kasy, no i nowe opony letnie (Toyo Proxes T1R)

O, te:

fcf34c96-684f-4baf-bd9b-4ab24af3dae8TOYO-PRX-T1R-400.jpg

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:11_________________________________________________

Generalnie mam rozpisane, co i kiedy będę modził (oczywiście w miarę posiadanych funduszy) i konsekwentnie tej listy się będę trzymał :gwizdanie: