Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cholerka ja też ostatnio troszkę pogrzebałem w necie - :slina: :slina: tylko ten cholerny brak odpowiedniej ilości kasy :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cholerka ja też ostatnio troszkę pogrzebałem w necie - :slina: :slina: tylko ten cholerny brak odpowiedniej ilości kasy :wallbash: :wallbash:

No właśnie.... :disgust:

Jak tak policzyłem, to bym na dziś, na to wszystko, co chcę zrobić, to tak z 10 tysi lekką rączką ;(

A jak tam konkurs? :naughty:

Co wygrałem? Tę panią? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No właśnie.... :disgust:

Jak tak policzyłem, to bym na dziś, na to wszystko, co chcę zrobić, to tak z 10 tysi lekką rączką ;(

A jak tam konkurs? :naughty:

Co wygrałem? Tę panią? :naughty: :naughty: :naughty:

odpowiedź była: usta :wink4: ale możesz do woli popatrzeć :polew: :polew: :good: :good:

Opublikowano

Fak, wiedziałem, że to podchwytliwe pytanie :disgust:

:D

Opublikowano

czasem dobrze mieć wejściówkę VIP :naughty: :naughty:

110.jpg

Opublikowano

czasem dobrze mieć wejściówkę VIP :naughty: :naughty:

110.jpg

Uuuu, Mario, załatwaisz takie wejściówki? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

To ja bym jedną poprosił :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Dzień dobuy;)

Opublikowano

17:00? :naughty:

ja jak zwykle w pracy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Siemanko Kasiu :papa:

No szkoda, szkoda ;(

Myślałem, że przyjedziesz i zaciągniesz gwarą :>

Opublikowano

17:00? :naughty:

ja jak zwykle w pracy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

W niedziele pracujesz Kasieńko ? :confused4:

Opublikowano

niestety tak bywa :disgust:

kimi, misiek Ci zaciągnie gwarą-dobrze to robi :good:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________ a my za to popląsamy 29 :naughty::kox::banan1::kox::wink4:

Opublikowano

niestety tak bywa :disgust:

kimi, misiek Ci zaciągnie gwarą-dobrze to robi :good:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________ a my za to popląsamy 29 :naughty::kox::banan1::kox::wink4:

Już się nie mogę doczekać :dance:

Opublikowano

sam będziesz czy z szanowną małżonką ? :mysli:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:07_________________________________________________

na liście zapisanych do BK jest: Kimi + 1

+1 :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

sam będziesz czy z szanowną małżonką ? :mysli:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:07_________________________________________________

na liście zapisanych do BK jest: Kimi + 1

+1 :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

To jest miejsce zarezerwowane dla kochanki, ale ciiiii..... to tajemnica :naughty:

Nie no, żartuję :D

Czy Iza pojedzie, będzie zależało od wielu czynników: od tego, czy akuat nie będzie miała egzaminów w szkole, czy znajdziemy opieke na 3 dni dla Nikoli, czy Nikola będzie wtedy zdrowa (tfu tfu, odpukać), no i czy będzie w ogóle jej się chciało jechać :D

Ale miejsce zarezerwowałem na wszelki wypadek, najwyżej, ktoś przed zlotem się ucieszy, że się zwolniło :wink4:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

:hi:

Opublikowano

jak tam zyjecie :decayed: ja wlasnie ze szkoly wrocilem dwa egzaminy do przodu :dance:

Opublikowano

jak tam zyjecie :decayed: ja wlasnie ze szkoly wrocilem dwa egzaminy do przodu :dance:

:good: :good: :good:

Opublikowano

siema klysiu :hi:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: egzaminy :wink4: