Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładnie tak było " ja tylko skasowałem "

Bruno_74

Proponuję Ci założyć wątek na forum technicznym z pytaniem: "Czy kasując błędy zapisane w pamięci sterownika silnika 1.8T można unieruchomić samochód"

Kimiesz nie ma sensu się unosić tylko warto się zastanowić bo przecież chciałeś dobrze.... i bez zakładania wątku odpowiem Ci, że można.... :gwizdanie:

Skasowaniem błędu?

Możesz mi to wytłumaczyć? Bo mój malutki móżdżek nie jest w stanie tego pojąć.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bruno_74

Proponuję Ci założyć wątek na forum technicznym z pytaniem: "Czy kasując błędy zapisane w pamięci sterownika silnika 1.8T można unieruchomić samochód"

Kimiesz nie ma sensu się unosić tylko warto się zastanowić bo przecież chciałeś dobrze.... i bez zakładania wątku odpowiem Ci, że można.... :gwizdanie:

Skasowaniem błędu?

nie wiem po co używasz tyle emocji... tak skasowaniem błędu - kasowałeś na zapalonym silniku?

Opublikowano

Bruno_74

Skasowaniem błędu?

nie wiem po co używasz tyle emocji... tak skasowaniem błędu - kasowałeś na zapalonym silniku?

Nie, był tylko włączony zapłon.

Opublikowano

To w takim układzie wisisz 250 hahaha

Opublikowano

Kimiasz stał się nerwowy przez ten kolorek :polew:

Opublikowano

dokładnie :D

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: nie dolowac prosze Kimiusia bo zrezygnuje biedak z koloru :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: nie dolowac prosze Kimiusia bo zrezygnuje biedak z koloru :polew:

a z rozykiem mu do twarzy :kox:
Opublikowano

ogladales mesia ?

:decayed: tak
Opublikowano

a ja dziś widziałem kolejnego A4clubowicza :D

Opublikowano

no i co moze cos wiecej Klysiu :gwizdanie:

Opublikowano

no i co moze cos wiecej Klysiu :gwizdanie:

komfort jazdy 8/10 wygar silnik 2.0 kompressor 7/10 wykonczenie 8/10 doplata za samochod :blink::wallbash: chyba sie z ksiezyca urwal :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 18:57_________________________________________________

a ja dziś widziałem kolejnego A4clubowicza :D

kogo :gwizdanie: :mysli:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 18:58_________________________________________________ten nasz baner z ta rozwa cizia wyglada jak z wiejskiej dyskoteki :polew:
Opublikowano

ale dzisiaj bylem ogladac sobie tylko tak z ciekawosci BMW E46 :przebiegly: wszystko ladnie pieknie ale w srodku to k**wa jak URSUSIE C330 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 19:00_________________________________________________wiec odpada :thumbdown: a na B6 jeszcze mnie nie stac :gwizdanie: a czuje ze mam wewnetrzna potzrebe zmiany auta :decayed: ale A4 to chyba jedyne sluszne wyjscie :dance:

Opublikowano

to tu masz co prawda nie Misio ale taką nowszą Be Piuntkę :P

http://moto.allegro.pl/audi-rs4-b5-380km-tylko-60tys-km-0-200km-h-17s-i1603502645.html

biere od reki gdzie mam z kasa jechac :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 19:04_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a4-tuning-lpg-sekwencja-C18593460.html tu mam extra model dla Bartasa :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie no profi robota :polew:

Opublikowano
:ok2: gratki za mody :oklaski:
Opublikowano

a zapomniał o wirusie :D