Kimi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Spojrzałem na rejestrację i uffff.... Bo już myślałem, że swoją przemalowałeś na taką gejownię :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:24_________________________________________________Kimiasz,Bartek(zwracam sie do palaczy) rozkminiales kiedys temat tego e-faajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 nie, i nie mam zamiaru to jest jak pukać gumową lale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 http://demotywatory.pl/3130242/Drogowcy[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 18:23_________________________________________________ nie, i nie mam zamiaru to jest jak pukać gumową lale :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 :hi: witam wszystkich :dziura: :dziura: pamiętacie mnie jeszcze :?: :?: :?: niezły pomysł z tym Sulejowskim, ale jakby pojechało więcej ludzi :naughty: :naughty: w weekend u nas są Dni Zgierza, w sobotę jest koncert Kory, może jak nie nad Sulejowski to do Zgierza :mysli: Gdzie ty byłaś jak cię nie było "bejbe" :mysli: Przepraszam a co to my dziś za dzień mamy :?: :?: :?: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak na moje oko to wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 dzien matki z dzieckiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak na moje oko to wtorek :heat: czyli poniedziałek przeleciał nie zauważony :good: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 chlopokki no i co robimy z letnim ogolniaskiem czekamy dalej jak sie sytuacja rozwinie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Spojrzałem na rejestrację i uffff.... Bo już myślałem, że swoją przemalowałeś na taką gejownię :decayed: Kimiaszku pod Twoj kolorek nika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Spojrzałem na rejestrację i uffff.... Bo już myślałem, że swoją przemalowałeś na taką gejownię :decayed: Kimiaszku pod Twoj kolorek nika kiedy jedziesz nad ten sulejowek ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 kto kufa ? jaki sulejowek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 kto kufa ? jaki sulejowek ? no tam gdzie z Asia lecicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jutro wylot[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 19:24_________________________________________________jakies zyczenia masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 kto kojarzy tytul od 1:49 za c**j nie moge sobie skojarzyc tylko w normlanej wwersji nie umcyk umcyk[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 19:26_________________________________________________ jutro wylot[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 19:24_________________________________________________jakies zyczenia masz :gwizdanie: a gdzie konkretnie lecicie bo zapomnialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 rodos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 rodos to przywiez mi ptaka DODO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 The Cranberries - Zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 The Cranberries - Zombie juz odnalazlem to jak bedzie z ptaszyskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 mozesz wpasc i od razu mi ptaszka opierdzielic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi