Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten pierwszy model mam u siebie i daje radę :wink4: tylko za wiele niższą cenę :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten pierwszy model mam u siebie i daje radę :wink4: tylko za wiele niższą cenę :gwizdanie:

no ja sie nie ebde chwialil za ile ja je moge lyknac :gwizdanie:
Opublikowano

unidena bez zastanawiania sie[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 13:22_________________________________________________pokazesz tylko w ktorym aucie :P

Opublikowano

tylko mam rozkmine ktore brac :mysli: sowje dalem staruszkowi w prezencie na dzien dziecka a teraz ja musze sobie jakies ladne dziabnac i swiety mikolja z bałut dal mi do wyboru totm te 2 radyjka :naughty::kox:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 13:22_________________________________________________

unidena bez zastanawiania sie[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 13:22_________________________________________________pokazesz tylko w ktorym aucie :P

one juz sa do dobioru :guma:
Opublikowano

no ja sie nie ebde chwialil za ile ja je moge lyknac :gwizdanie:

to nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

mowisz ze unidena lykac w sumie czytam to dobra opinie ma na necie ale chcialem uzytkownikow sie zapytac :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 13:24_________________________________________________czyli co mowicie UNIDENA i ogien w eter :decayed:

Opublikowano

mowisz ze unidena lykac w sumie czytam to dobra opinie ma na necie ale chcialem uzytkownikow sie zapytac :gwizdanie:

takie jest moje zdanie :wink4:

Opublikowano

ja mam uni, poza tym uni robiony byl przez presidenta tylko nie dostal homologacji bo byl tanszy i lepiej sie sprzedawal

Opublikowano

ja mam uni, poza tym uni robiony byl przez presidenta tylko nie dostal homologacji bo byl tanszy i lepiej sie sprzedawal

no wlasnie czytam ze to na bazie presidenta dobra c**j klamaka zapadla lykam pseudo PRESIDENTA :decayed:
Opublikowano

no wlasnie czytam ze to na bazie presidenta dobra ch*** klamaka zapadla lykam pseudo PRESIDENTA :decayed:

:good: :good: :good:

Opublikowano

ale z wami to wsie szybko mozna podjac decyzje :decayed: a Alana niech komus opierdola :kox:

Opublikowano

a Alana niech komus opierdola :kox:

ile za niego? :decayed:

Opublikowano

a Alana niech komus opierdola :kox:

ile za niego? :decayed:

chyba 60 PLN[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 13:38_________________________________________________ale juz powiedzialem ze go nie chce wiec pewnie zaraz gdzies zostanie sprzedany w okolicznym spozywczaku :gwizdanie:
Opublikowano

Bierz Unidena ja mam troche inny model ale jest :good: :good:

Uniden robi Presidenta

President to marka na kraje europy i jest na płycie unidena tak słyszałem :cool1:

Opublikowano

Bierz Unidena ja mam troche inny model ale jest :good: :good:

Uniden robi Presidenta

President to marka na kraje europy i jest na płycie unidena tak słyszałem :cool1:

wiem Krzysiu ze masz unidena :decayed: chce byc taki jak ty i rtez sobie kupie :polew:
Opublikowano

tylko porządną antenę sobie kup to nie będziesz narzekał :gwizdanie:

Opublikowano

Widać, że już się troszkę w nowej pracy wyluzowałeś, bo nawet forum odpalone :decayed:

No zauważyłem, że tu sobie "rozrywek" nie żałują czasem, więc co się będę.... :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

ale urwał :shocked:

podobno gość leciał ponad 200km/h oczywiście u ruskich :kox:

Opublikowano

mafia kasę ma to kupi następnego :)