Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku chyba niezłe koszta wygeneruje bo w planach mam: kiera multi 3 ramienna, rns, tempomat, lusterko fotochrom, fotele s line pół skóry, zawieszenie 1be albo 1 bv, fmic, turbo brd

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: grubo :good: :good: :good: :good:

ja na razie tylko 320/288 - co jeszcze i kiedy to :no: :no: :no::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:21_________________________________________________

no to z 6, bo też bym chciał tego spróbować

ty juz sie naprobowlaes to pozniej kazales mi myc zeby cytrynowka :kox:

zauważ, że nie jebało ci później z papy petami :D

fakt po tym juz nie musialem myc japy przez 9 miesiecy :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawe co będzie w tym roku :decayed:

Opublikowano

sikanie do wody z roweru wodnego i lizanie kola ratunkowego :polew:
Opublikowano

skoki przez ognisko z zawiązanymi oczami :naughty:

Opublikowano

dmuchanie ratownika leżąc :polew: :polew: :polew: - może być płci żeńskiej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to niektorzy musza zabrac niebieska pigulke :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

pozostawię to w pewnym niedomówieniu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: ide w kokon starczy tych wrazen na dzisiaj :gwizdanie: jeszcze jedno pytanie do Mariana powiedz mi jak popada to ten krater co macie na Witosa napelnia sie glacie woda :kox:
Opublikowano

:hi: ide w kokon starczy tych wrazen na dzisiaj :gwizdanie: jeszcze jedno pytanie do Mariana powiedz mi jak popada to ten krater co macie na Witosa napelnia sie glacie woda :kox:

czasem tak ale jest przejezdny :good: nawet matiz sie NIE zatapia :decayed: :decayed: :decayed:

dobrej nocki klysiu :wink4:

Opublikowano

czasem tak ale jest przejezdny :good: nawet matiz sie NIE zatapia :decayed: :decayed: :decayed:

dobrej nocki klysiu :wink4:

woz pancerny :decayed: stosunkowo udanej nocy :decayed:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

do miłego klysiu :wink4:

Opublikowano

sory Mario za IRCa ale klepię kod i od cieło mnie od rzeczywistości :wink4:

Opublikowano

spoko luz :good: czasem trzeba pogadać samemu ze sobą :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:30_________________________________________________

podobno to "oczyszcza" :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:30_________________________________________________

czasem trzeba się "zamknąć" żeby coś zarobić :good::wink4: - koncentracja przede wszystkim :good:

Opublikowano

odnośnie anteny (delfinek na dachu) jest to do radia i SAT-radia w PL niedostępne ale w USA tak... do GPS antena jest inna, umieszczana na kabelku kruciutkim od RNS-e za zegarami... tam jest przewidziane miejsce na nią..

odnośnie kiery i innych duparel to moduł na 100% do wymiany właśnie na ten z Q - inaczej kiera z B7 z MF nie będzie śmigać...

Opublikowano

odnośnie anteny (delfinek na dachu) jest to do radia i SAT-radia w PL niedostępne ale w USA tak... do GPS antena jest inna, umieszczana na kabelku kruciutkim od RNS-e za zegarami... tam jest przewidziane miejsce na nią..

odnośnie kiery i innych duparel to moduł na 100% do wymiany właśnie na ten z Q - inaczej kiera z B7 z MF nie będzie śmigać...

właśnie z tą anteną nie miałem pewności :wink4::good:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:35_________________________________________________

BTW tempomacik śmiga aż miło :naughty: :naughty: :good: :good:

:hi: :hi: Pantonik, chyba poraz kolejny :mysli::good:

Opublikowano

musi śmigać nie ma wyjścia.... jakby nie śmigał to by się go wzięło na warsztat i zmusiło do pracy :wink4:

[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:40_________________________________________________przy zakupie RNS-E warto zwrócić uwagę jaki dokładnie model z jakiego roku.... mimo, że wizualnie wygląda to identycznie to pewne funkcje, możliwości są dopiero w tych nowszych z B7

Opublikowano

ja na razie nie ogarnę RNS-a :no: ale może przyjdzie taki czas :gwizdanie:

[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:44_________________________________________________

zapewne wiesz - tymczasem ogarniam hamulce :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

heble to jeden z najlepszych modów w B6 czy B7 tych co mają zwykłe...

Opublikowano

Panton pomożesz mi z montażem tych pierdół wszystkich jak pokupuje? Z ta anteną to slyszałem że może być od telefonu, bo u mnie jest podstawka pod telefon, a auta w wersji us przecież nie mam tylko w wersji europejskiej, bez nawi[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:52_________________________________________________http://allegro.pl/recaro-audi-s4-rs4-a4-rarytas-i1728572336.html :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

heble to jeden z najlepszych modów w B6 czy B7 tych co mają zwykłe...

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:54_________________________________________________

Panton pomożesz mi z montażem tych pierdół wszystkich jak pokupuje? Z ta anteną to slyszałem że może być od telefonu, bo u mnie jest podstawka pod telefon, a auta w wersji us przecież nie mam tylko w wersji europejskiej, bez nawi[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:52_________________________________________________http://allegro.pl/recaro-audi-s4-rs4-a4-rarytas-i1728572336.html :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

:heat: :heat: :heat: :heat:

frugodh rozumiem, że celujesz w te fotele - jak już wcześnie wspomniałem, widzę że będzie "grubo" :wink4::good::heat: :heat:

BTW wszyscy pomożemy jak będzie potrzeba- są klucze, chęci, cóż więcej potrzeba :good: :good: :good: :good: