Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

nice_shirt.jpg

:gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i na ładny tle to foteczka :naughty: :naughty: :naughty:

Dobra Pany i Panie spadam stoczyć kolejny nierówny pojedynek na rynku motoryzacyjnym :> :> :>

Lecę do roboty :witch: :witch: :witch:

Mimo ujowej pogody miłego dzionka for all :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

dziękujemy :> Idziem się posilić kawką i coś konstruktywnego zrobić:)

Opublikowano

:hi:

dzięki Misiek,

a mieliśmy z Adasiem iść do ZOO :confused4:

Opublikowano

przeciez mozesz isc :gwizdanie:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:siema: pora ruszac do pracy ;(
Opublikowano

:siema: pora ruszac do pracy ;(

No dokładnie, a nie tylko forum i forum :D :D :D :D

Opublikowano

Siemanko! Wróciłem z wakacji! Zamelduję się w niedzielę i mam prośbę do Was. Jeśli macie klucz do śrób zabezpieczających koła to weźcie ze sobą. Okazało się, że mam zabezpieczenie na każdym kole założone i nawet o tym nie wiedziałem :blink:, oczywiście poprzedni właściciel mi tego nie powiedział i nie mam takiej nasadki. Może uda się coś dopasować ?

do zobaczenia!!

Opublikowano

Siemanko! Wróciłem z wakacji! Zamelduję się w niedzielę i mam prośbę do Was. Jeśli macie klucz do śrób zabezpieczających koła to weźcie ze sobą. Okazało się, że mam zabezpieczenie na każdym kole założone i nawet o tym nie wiedziałem :blink:, oczywiście poprzedni właściciel mi tego nie powiedział i nie mam takiej nasadki. Może uda się coś dopasować ?

do zobaczenia!!

A nie masz kontaktu do poprzedniego właściciela? Bo to trochę dziwne, że Ci nie dał tej nasadki :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

do zobaczenia!!

A nie masz kontaktu do poprzedniego właściciela? Bo to trochę dziwne, że Ci nie dał tej nasadki :cool1: :cool1: :cool1:

pewnie nie zyje :gwizdanie:
Opublikowano

no właśnie nie mam kontaktu do tego człowieka, szukałem po internecie. Nie znalazłem, ale jeszcze będę szukał. Z tego co się domyślam to auto stało na ori alu felgach (taki jest też zapas), a aktualnie mam założone zimówki i kapsle na stalówkach (w dodatku zimówki nadają się do zmiany :przebiegly:).

Podobno w Łodzi można taki klucz dostać tylko w jednym miejscu. (na rzgowskiej). Wulkanizator powiedział, że mam 2 wyjścia - albo kupić kpl śrób i "zerwać" zabezpiecznie, albo kupić klucz do niego. Zastanawiam się jeszcze i dlatego napisałem do Was, bo wkurza mnie jak co 2 tygodnie muszę jechać na stację i dać mi wiatru w koło. Także jestem uziemiony.

Kimi, a Twoje 203KM to widziałem wczoraj na teofilowie przy lnianej - nie boisz się tak zostawiać auta?

Opublikowano

no właśnie nie mam kontaktu do tego człowieka, szukałem po internecie. Nie znalazłem, ale jeszcze będę szukał. Z tego co się domyślam to auto stało na ori alu felgach (taki jest też zapas), a aktualnie mam założone zimówki i kapsle na stalówkach (w dodatku zimówki nadają się do zmiany :przebiegly:).

Podobno w Łodzi można taki klucz dostać tylko w jednym miejscu. (na rzgowskiej). Wulkanizator powiedział, że mam 2 wyjścia - albo kupić kpl śrób i "zerwać" zabezpiecznie, albo kupić klucz do niego. Zastanawiam się jeszcze i dlatego napisałem do Was, bo wkurza mnie jak co 2 tygodnie muszę jechać na stację i dać mi wiatru w koło. Także jestem uziemiony.

Kimi, a Twoje 203KM to widziałem wczoraj na teofilowie przy lnianej - nie boisz się tak zostawiać auta?

A co Ty robiłeś na parkingu pod moim blokiem? :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

a no widzisz, ja tam niedaleko mieszkam !:)

Opublikowano

a no widzisz, ja tam niedaleko mieszkam !:)

No bez kitu :blink: :blink: :blink: :blink:

Gdzie dokładnie?

Opublikowano

Grrrrrabieniec :tongue4:

Koło Teofilka gdzieś, czy tu bliżej Kaczeńcowej?

Opublikowano

no jak jedziesz lnianą w stronę kaczeńcowej to ją tniesz jadąc w stronę teofilka no i przed Tobą wyrosną takie zielone bloki wysokie no to ja tu mieszkam w tym pierwszym od kościoła :cool1: :cool1:

hahahah no i w tym kościele stoi moja niuńka

Opublikowano

no jak jedziesz lnianą w stronę kaczeńcowej to ją tniesz jadąc w stronę teofilka no i przed Tobą wyrosną takie zielone bloki wysokie no to ja tu mieszkam w tym pierwszym od kościoła :cool1: :cool1:

hahahah no i w tym kościele stoi moja niuńka

Osz w dupe, to jak jutro będę wracał z Żabieńca do domu, to podejdę oblookać :D :D :D :D

Jak sie będzie jakiś ciemny typ z torbą podróżną na ramieniu kręcił koło niej o 1 w nocy, to się nie denerwuj - to będę ja :D :D :D