Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] moja pierwsza audiczka avant b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów , od niedawna jestem włascicielem audi a4 b6 2,5 Tdi Quattro autko ma najechane prawie 200 000 km teraz jest po wymianie rozrzadu. Wiem i duzo juz sie nasluchałem ze te silniki sa bardziej awaryjne ale tez wiem ze jak sie dba to sie ma :) mam wypuszczone dwa wydechy zamowilem juz dokładne tylna zderzaka od 1,8T na dwa wydechy i wypuszcze jej delikatnie dwie chrom koncoweczki skierowane na wprost

oto moje audi :

DSC00663.jpg

tutaj mam standardowe dwa wydeszki :

DSC00662.jpg

DSC00651.jpg

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:17_________________________________________________wszystkie sugestie i wnioski mile widziane

tutaj jeszcze fotka ze srodka :)

DSC00659.jpg

Opublikowano
  • Autor

bo jeszcze nie ogarniam do konca kompa ale dajcie mi troche czasu :naughty:

DSC00645.jpg

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:47_________________________________________________

DSC00661.jpg

Opublikowano

no od razu lepiej .... tak ... teraz zrobila na mnie wrażenie :hi:

Opublikowano
  • Autor

chcialbym prz niej zrobic cos co bedzie ja wyrózniac , ale nie chcialbym juz przy takim aucie jakichs wiejskich tuningow własnie odebralem dokładke tylna zderzaka [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 14:10_________________________________________________

DSC00658.jpg

DSC00660.jpg

i mam pytanie jak duzy jest koszt zalozenia ksenonow ? mowie tu juz o wszystkim lampy przystosowane zderzak ze spriskiwaczami i czy to jest konieczne ?

DSC00656.jpg

Opublikowano

Ładna no i :quattro: Dziwnie wygląda gril w klapie :mysli::audi: czarne i znaczek quattro jakoś wysoko. Szkoda że nie ma xenonów :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

dostałem ja z czranym , ale srebny juz tez mam tylko czy zakładac ? własnie o te ksenony chodzi mi najbardziej jak duzo jest przy tym pracy ?

DSC00650.jpg

Opublikowano

Gratulacje :good: witamy w gronie 2,5 l :D dokładka wygląda super ostatnio u kolegi oglądałam, także śmiało możesz modzić :decayed:

Opublikowano

ładny avancik fajne taborety :quattro::good:

Opublikowano
  • Autor

no to dokładka po małych komplikacjach wymieniona :) lada moment bedą koncoweczki :) zaraz wskaze fotki [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 17:59_________________________________________________

DSC00669.jpg

DSC00678.jpg

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 18:23_________________________________________________

DSC00672.jpg

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 18:28_________________________________________________

DSC00674.jpg

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 18:34_________________________________________________

DSC00670.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś Cię widziałem, na żywca jeszcze lepiej wygląda wydechy mi się podobają :kox:. Znaczek na grillu bym tylko dał normalny :>

Opublikowano
  • Autor

wlasnie w tym mam problem ze na fotkach nie mozna wszystkiego tak pokazac wczoraj jezdzilem a dzisiaj juz mam problem z jedna pozycja ledowa mruga mi caly czas myslalem ze sie spalila ale kazda nastepna tez , sprawdzalem napiecie mi skacze ;/

Opublikowano

jak dla mnie troche za bardzo wystaja i ta naklejka quattro obciachowa, a tak furka ok :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Koło jak moje :) super autko ... środek (fotel i boczki) malina. Oby się nie zepsuł ten .2.5:P