ryba85 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 koledzy jestem zainteresowany takim zawieszeniem.czy do mojego modelu a4b5 1.9 tdi 97r. cos takiego dostane?jakie byly by koszta takiego zawieszenia?prosze o jakies opinie na ten temat.
Kowi87 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 koledzy jestem zainteresowany takim zawieszeniem.czy do mojego modelu a4b5 1.9 tdi 97r. cos takiego dostane?jakie byly by koszta takiego zawieszenia?prosze o jakies opinie na ten temat. Napisz do użytkownika Glinek
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 pneumatyka podejdzie do każdego auta, a koszt to około 5-7 tyś zł
ryba85 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a duzo jest roboty przy tym?mozna to zrobic samemu?
MAPET Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mozna ale zabawy jest sporo no i nie zrobisz sam kompresora czy poduch i zaworów sa rzeczy ktore trzeba kupci ale mozna sie zmiescic w 3 tys
ryba85 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 nie chodzi mi o zrobienie zawieszenia tylko jego zamontowanie. mysle ze jezeli zmiescil bym sie w 2 tysiacach to bym zainwestował.bo to jednak kasy troche jest. :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 nie chodzi mi o zrobienie zawieszenia tylko jego zamontowanie. mysle ze jezeli zmiescil bym sie w 2 tysiacach to bym zainwestował.bo to jednak kasy troche jest. :gwizdanie: to sie nie zmiescisz Nie znajdziesz tego jako dedykowany kit do twojego samochodu wybranej firmy :gwizdanie:
ryba85 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 tak myslalem.to bylo by zbyt piekne zeby bylo prawdziwe
Rekomendowane odpowiedzi