Peres89 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam,mam problemo-pytanko... Mechanior przy robociźnie wyłapał,że mam walnięty WEWNĘTRZNY przegub.Zaczęły się schody,jakiekolwiek przeguby znajdę,to pasują do 90% A4-rek,wyłączając moją... Teraz pytanie,ta da! Czymże różnią się te przeguby? Skoro pasuje do 1.8t 150km,2.8,chyba nawet 1.9tdi a do mojej miałby nie pasować(A4 1.8T 180km quattro AJL) Ew.Czy ktoś ma dojście do takiego cacka,bo narazie nawet w ASO w polsce tego nie mają i sprawdzają mi to w centrali w Inter Cars....-.- HELP! Pozdrawiam Peres [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 14:53_________________________________________________Temat do zamknięcia,dla ciekawski,przegub wewnętrzny do AJL Quattro ma 33 zęby i 100 średnicy
sajmon8526 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 po czym stwierdzasz ze nie pasuje do ciebie ten przegub?Skoro wiadomo jakie rozmiary sa czyli 33 zęby i 100 średnica to weż zwal połos zwal przegub policz zęby ile jest i zmiez srednice.Jezeli sie pokryja to wystarczy kupic.Inaczej sie nie dowiesz o co tu chodzi.:)pozdro
Rekomendowane odpowiedzi