matysd1 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Chciałbym aby ktoś mi doradził co mam zrobić. Otóż problem jest następujący. Kupiłem b6 avant na tuningowych lampach fk z ringami. Krótkie strasznie lipnie świecą. Najgorzej w deszcz jechać. Bez halogenów to nic nie widać. Kombinowałem z różnymi żarówkami ale efekt mizerny. Zero poprawy. I teraz moje pytanie co zrobić z tymi lampami? Kupić zestaw hid do tych lamp,wyrzucić je i kupić zamienniki z allegro typu tyc, kupić używki ori z allegro czy może coś innego. Za wszelkie rozsądne sugestie z góry dziękuję.pozdr
joker-lukasz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Chciałbym aby ktoś mi doradził co mam zrobić. Otóż problem jest następujący. Kupiłem b6 avant na tuningowych lampach fk z ringami. Krótkie strasznie lipnie świecą. Najgorzej w deszcz jechać. Bez halogenów to nic nie widać. Kombinowałem z różnymi żarówkami ale efekt mizerny. Zero poprawy. I teraz moje pytanie co zrobić z tymi lampami? Kupić zestaw hid do tych lamp,wyrzucić je i kupić zamienniki z allegro typu tyc, kupić używki ori z allegro czy może coś innego. Za wszelkie rozsądne sugestie z góry dziękuję.pozdr sprzedaj swoje i kup używki pod ksenon lub bixenon
matysd1 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ksenon troche drogo wychodzi a bede musiał dwumasa wymienic wiec szukam wersji troszke tanszej. A ori uzywki dobrze beda swiecic? I jak poznac czy to nie od anglika lampy.
zdzis Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Poznasz po homologacji i strzałkach na kloszu. Które zapewne powinny być
Rekomendowane odpowiedzi