Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Radio Pioneer - Jaki model?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Niedługo zamierzam zainwestowac w jakies dobre audio do swojej a4-ki. Na poczatek szukam jakiegos dobrego radia - Pionieer tylko nie wiem jaki model? Zależy mi na tym aby dobrze ściągało stacje... no i mp3 obowiązkowo musi miec. Mozecie mi cos doradzić? Interesuje mnie tylko marka pioneer.

pozdrawiam

i wszsytkiego naj na nowy rok :drunk: :drunk: :drunk:

:th: :audi:

Opublikowano

Witam! Ja tez przymierzam sie do nowego radia i tez najbardziej lezy mi Pioneer. Mam w reku katalog Pioneera i widze ze kazdy ma MP3! Najlepiej jak sprecyzujesz swoje indywidualne potrzeby to napewno cos dobierzesz. :)

Opublikowano

chcecie dobre radio kupcie Alpine lub Clarion

jesli koniecznie szukacie pioneera

to powiedzcie jaka kwota dysponujecie

rozjerzyjcie sie za modelami uzywanymi lepiej ( bo sa lepsze jakosciowo niz nowe )

np seria deh-p7500/7600/7700mp ( no i wyzej 8xxx 9xxxx )

Opublikowano

Ja polecam Pioneera 5900Mp kosztuje jakieś 600zł na allegro w media 800zł, jest sterowanie subem jkest czerwone podświetlenie i wygląda jak ori pod względem kolorystycznym, model 6900 Mp już jest niebieski z animacjami tez jest ok ale nie pasuje kolorystyka. W 5900 masz multicolor. :)

Opublikowano

Pioneera 5900Mp

Też polecam to radio, gra świetnie, nie jest aż tak bardzo drogie i ma dużo funkcji.

Opublikowano

Mysmy zakupili jakis miesiac temu Pionner DEH-P85BT, koszt: ok.1500 pln,ten też ma niebieskie podswietlenie,animacje itd.które rzeczywiście kłóci się troszke z czerwonosciami w A4 , ale to juz jest bardzo konkretny sprzet ;) poza tym, mozna go m.inn. zintegrowac z tel.kom.poprzez Bluetooth-i to jest mega wygodne :>

Tylko musze teraz głosniki wymienic, bo sprzet ma spore mozliwosci i moje seryjne niestety nie daja rady :confused4:

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić do 500zł to tylko model 4900 ( ma czerwone podświetlanie klawiszy).

Opublikowano

Jeśli do 600zł to 5900Mp te wyżej tak naprawdę niewiele się różnią a już na bank nie mają czerwonego podświetlenia tylko niebieski OEL, 6900 ma animacje, 7900 ma animacje i bluetooth i oczywiście każdy od 5900 ma standardowo pilot.

Opublikowano

Model 5900MP ciężko kupić do 600zł trzeba jeszcze dołożyć jakieś około 100zł ale chyba warto.Ja miałem kupić model 4900 ale chyba zaczekam,dołożę i kupię 5900 ze względu na śliczną ,zmienną kolorystykę.

Opublikowano

Ja sie zdecydowalem na DEH-P55BT bo idealnie sie komponuje z wnetrzem i podswietleniem w :a4fan: Radio ma identyczne funkcje jak DEH-P65BT i lepiej wyglada, bo jest w czarnej tonacji jak ori! DEH-P65BT i DEH-P5900MP sa srebrne i mi osobiscie nie bardzo pasuja w :audi:

Opublikowano

Pioneer DEH-P5900MP na skapcu chodza po nie cale 620 zl i ma sterowanie subaferem a jesli chcesz robic car audio to w sam raz

a jeszce znalazlem takie radyjko Nowosc DEH-P6000UB kosztuje 700 zl i ma jeden bol niebieskie podswietlanie